Κατά τ’ άλλα μας φταίνε οι δρόμοι στα Χανιά: Περνάει με κόκκινο σε πολυσύχναστη διασταύρωση | Video

κατά-τ-άλλα-μας-φταίνε-οι-δρόμοι-στα-χ-925159

Μια ακόμη τροχαία παραβίαση που θα μπορούσε εύκολα να αποβεί μοιραία για κάποιον ανυποψίαστο διερχόμενο, καταγράφεται σε βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr στα Χανιά.

Ο εν λόγω οδηγός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη στη διασταύρωση της λεωφόρου Μουρνιών, μίας εκ των πιο πολυσύχναστων και επικίνδυνων διασταυρώσεων της πόλης, με εκατοντάδες αυτοκίνητα να περνούν από το σημείο καθημερινά.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο οδηγός που στρίβει δεξιά προς το Κόκκινο Μετόχι, με περίσσια αδιαφορία για το φανάρι αλλά και για το αν περνάει έτερο όχημα προς αυτή την κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο που κοινοποιήθηκε στη σελίδα «Χανιά: η Ασκήμια που έγινε συνήθεια»:

zarpanews.gr

One thought on “Κατά τ’ άλλα μας φταίνε οι δρόμοι στα Χανιά: Περνάει με κόκκινο σε πολυσύχναστη διασταύρωση | Video

  1. ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΈΜΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ 3ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑς ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΕΙΤΕ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ…ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ . ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ  ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ.. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook