Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκος Ψαρράς θα ζήσουν μια «Αγάπη παράνομη» στην ΕΡΤ

καρυοφυλλιά-καραμπέτη-και-νίκος-ψαρρ-1252497

Ακόμα μια σειρά θα ρίξει στη «μάχη» της τηλεθέασης η ΕΡΤ την ερχόμενη σεζόν. Τα γυρίσματα της νέας σειράς «Αγάπη παράνομη» έχουν ήδη ξεκινήσει και πρωταγωνιστές είναι η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Νίκος Ψαράς.

Η νέα μίνι δραματική σειρά της ΕΡΤ θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στην Κέρκυρα τού 1906 και πρόκειται για μεταφορά στη μικρή οθόνη του ομότιτλου διηγήματος του Κωσταντίνου Θεοτόκη.

Από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δύο φορές την εβδομάδα, στην prime time ζώνη της ΕΡΤ1 θα φιλοξενούνται σειρές μυθοπλασίας βασισμένες σε διηγήματα Ελλήνων λογοτεχνών.

Η σειρά, έξι επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, «ζωντανεύει» μια ιστορία παράφορου και παράνομου πάθους, σε μια πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμούν να ομολογήσουν ούτε στους ίδιους τους εαυτούς τους.

Η ιστορία

Ο Στάθης Θεριανός (Νίκος Ψαρράς), παντρεμένος με τη Διαμάντω (Καρυοφυλλιά Καραμπέτη) και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ερωτεύεται κρυφά και κεραυνοβόλα τη νεαρή Χρυσαυγή (Ευγενία Ξυγκόρου), την περιζήτητη κόρη του εύπορου Σπύρου Ασπρέα (Γιάννης Νταλιάνης). Η σκέψη της τον τρελαίνει τόσο, που προκειμένου να την έχει κοντά του, κάνει τα πάντα για να την παντρέψει με τον γιο του, Γιώργη (Μιχαήλ Ταμπακάκης).

Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία, όπου ο θύτης, το θύμα και ο διασώστης αλλάζουν συνέχεια πρόσωπα. Η Διαμάντω παίζει τον πιο δραματικό ρόλο στην ιστορία, καθώς από θύμα του Θεριανού γίνεται διασώστρια της Χρυσαυγής αλλά τελικά κρατώντας όλα τα μυστικά «για τα μάτια του κόσμου», γίνεται ο πιο ύπουλος θύτης, καθώς μάταια προσπαθεί να σώσει το «όνομα της οικογένειάς της».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook