Κάρπαθος: «Γαϊτανάκι» καταθέσεων για το ροζ βίντεο που οδήγησε σε αυτοκτονία 60χρονο πατέρα – Οι νεότερες πληροφορίες

κάρπαθος-γαϊτανάκι-καταθέσεων-για-1385209

Συγκλονισμένη είναι η Κάρπαθος από την αυτοκτονία του 60χρονου, ο οποίος φέρεται να μην άντεξε τα σχόλια της τοπικής κοινωνίας μετά το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε με τον γιο του και έναν άλλον άνδρα.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, έξι ανωμοτί καταθέσεις από άτομα που φέρονται να είχαν στην κατοχή τους το επίμαχο βίντεο έχουν ήδη ληφθεί από τους αστυνομικούς  του Τμήματος του  νησιού σε συνεργασία με επιτελείς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την έως τώρα έρευνα φέρεται να υποστηρίζεται ότι το βίντεο δεν ήταν καινούριο αλλά είχε μαγνητοσκοπηθεί τουλάχιστον πριν από 6-7 έτη ενώ, μια άλλη εκδοχή φέρει το άτομο που εμφανίζεται να συμμετέχει στην ερωτική συνεύρεση να προέβη σε καταγγελίες που προκάλεσαν νέο κύκλο ερευνών.

Ο εμφανιζόμενος αρχικώς ως εφήμερος σύντροφος του γιου του αυτόχειρα φέρεται να διαψεύδει ότι ήταν εκείνος στο βίντεο δημόσια, αν και από την έρευνα  προέκυψε ότι είχε δώσει το βίντεο σε συνάδελφό του.

Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που διεξάγεται για τις συνθήκες θανάτου του 60χρονου η κ. Εισαγγελέας, παρήγγειλε ενδελεχή έρευνα τυχόν κακουργηματικής συλλογής, αποθήκευσης, μετάδοσης κλπ. προσωπικών δεδομένων του υιού του θύματος, με σκοπό ηθικής βλάβης της οικογένειας και του θύματος και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μέσω της ανηκέστου ψυχικής βλάβης, που συστηματικά προκλήθηκε στο θύμα με τον ανωτέρω τρόπο.

Ορισμένοι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ίσως να μην ήταν αυτός ο λόγος αυτοκτονίας του 60χρονου.

Το μεσημέρι της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου ο 60χρονος σε στάβλο έξω από την οικία του έθεσε τέρμα στη ζωή του με τη χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, ενώ οικείο του πρόσωπο ισχυρίζεται ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ήθελε να πουλήσει τα ζώα του. Στον αθηναϊκό τύπο γράφηκε ότι η διαρροή του εν λόγω υλικού κρύβει «σκιές» revenge porn.

Σημειώνεται ότι πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν αρμοδίως θέλουν τις Αρχές να εξετάζουν κι άλλα βίντεο με πρωταγωνιστές εκτός από άνδρες και γυναίκες του νησιού.

Σε κάθε περίπτωση, τα κινητά που ελέγχονται θα αποσταλούν για πραγματογνωμοσύνη στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook