Καρναβάλι Πάτρας: Εννέα εικόνες «ακραίας χαράς» – Φιλιά σε αγάλματα, μπάνιο στο συντριβάνι και TikToker στο νοσοκομείο

καρναβάλι-πάτρας-εννέα-εικόνες-ακρα-1638785

Εννέα στιγμιότυπα «ακραίας χαράς» από το καρναβάλι της Πάτρας σταχυολόγησε μέσο ενημέρωσης μετά από τις χιλιάδες αναρτήσεις που έγιναν στο Tik Tok από τα ξέφρενα πάρτυ στους δρόμους της πόλης.

Ανάμεσα σε αυτούς που «τίμησαν» τον βασιλιά Καρνάβαλο στην αχαϊκή πρωτεύουσα ήταν γνωστός Τik Toker, ο οποίος πρωταγωνίστησε τα τελευταία 24ωρα σε εκατοντάδες αναρτήσεις στα social media.

Ο Tik Toker εμφανίζεται σε βίντεο να κάνει μπάνιο σε συντριβάνι και να κάνει βόλτα σε αυτό με φουσκωτή βάρκα, ενώ σε άλλη ανάρτηση εμφανίζεται ντυμένος με την αποκριάτικη στολή του μέσα σε νοσοκομείο. Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί ότι κρατάει έναν ορό.

Ο συγκεκριμένος άντρας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα νεανικά κοινά που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη διαδικτυακή εφαρμογή, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές της Αθήνας.

Σε άλλα βίντεο εμφανίζονται νεαροί να βουτάνε με το κεφάλι στο σιντριβάνι, ενώ ένας πιο «θερμόαιμος» σκαρφαλώνει στο άγαλμα που βρίσκεται στο κέντρο του για να το φιλήσει στο στόμα. 

Σε άλλες αναρτήσεις εμφανίζονται καρναβαλιστές να κάνουν «κούνια» σκαρφαλωμένοι στις κολώνες ηλεκτροδότησης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καρναβαλιού κατέληξαν στο νοσοκομείο περίπου 600 άτομα για διάφορους λόγους (μέθη, τραυματισμοί, χρήση ουσιών, κρίσεις πανικού, αναπνευστικά προβλήματα).

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ένας 19χρονος έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο νεαρός, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης (στην Αθήνα), έκανε χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κάνναβης, περιήλθε σε κατάσταση πανικού, βγήκε από το δωμάτιο και έπεσε από ύψος περίπου 10 μέτρων στο κενό.

Ο 19χρονος βρέθηκε τραυματισμένος στο χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας όπου βρίσκεται η πισίνα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Από τη σωματική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στις δύο 19χρονες φίλες του (που τον φιλοξενούσαν στο δωμάτιό που είχαν νοικιάσει στο ξενοδοχείο) βρέθηκαν κάνναβη 0.8 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης καπνού. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Τόσο οι δύο νεαρές όσο και ο φίλος τους είναι μόνιμοι κάτοικοι Ηλιούπολης Αττικής.

Μία ημέρα μετά την πτώση του 19χρονου, το Σάββατο, αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε δύο άτομα στην πλατεία Γεωργίου, περνώντας χειροπέδες σε έναν 25χρονο από την Αθήνα και σε έναν 24χρονο από τη Χαλκίδα. Και οι δύο, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είναι στρατιωτικοί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κατάχρηση εξουσίας (κατά περίπτωση), καθώς στην κατοχή τους είχαν ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 3,7 γραμμαρίων, κάνναβη 1,8 γραμμαρίων και δύο χάπια «ecstasy».

Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε και μία αντιασφυξιογόνα μάσκα, την οποία όπως προέκυψε από την έρευνα αφαίρεσε από το στρατόπεδο όπου υπηρετεί στη Χίο και συγκεκριμένα από αποθήκη διαβιβαστών, κατά παράβαση του άρθρου 147 του Στρατιωτικού ποινικού κώδικα (κλοπή και υπεξαίρεση στρατιωτικών πραγμάτων).

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook