«Καρμανιόλα» η διασταύρωση στον Άγιο Λουκά στα Χανιά | Photo

καρμανιόλα-η-διασταύρωση-στον-άγιο-1265613

Σε καρμανιόλα έχει εξελιχθεί η διασταύρωση των οδών Αναπαύσεως και Εφέδρων Πολεμιστών στα Χανιά.

Αν και αρκετά μεγάλη σε μέγεθος, η πινακίδα STOP στο σημείο είτε δεν γίνεται αντιληπτή από μερικούς οδηγούς, είτε παραβιάζεται χωρίς πολλή σκέψη από άλλους, με τα τροχαία ατυχήματα να τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.

Ακόμη ένα σημειώθηκε σήμερα, με ένα αυτοκίνητο να καταλήγει να καβαλάει το παρακείμενο πεζοδρόμιο.

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κάποιος οδηγός, επιβάτης ή πεζός.

Δείτε την ανάρτηση Χανιώτισσας για το γεγονός:

zarpanews.gr

3 thoughts on “«Καρμανιόλα» η διασταύρωση στον Άγιο Λουκά στα Χανιά | Photo

  1. Η καρμανιόλα δεν δουλεύει μόνη της, θέλει και δήμιο. Καί απο τους πολλούς δήμιους οδηγούς, εχουμε γεμίσει καρμανιόλες……..

  2. Έχω βρεθεί σε δύο συγκρούσεις στο συγκεκριμένο σημείο. Το κινητό έχει τον πρώτο λόγο. Όσα φανάρια και να τοποθετηθούν, αν δεν αλλάξει η νοοτροπία μας ως οδηγών, μια από τα ίδια θα βλέπουμε.

  3. Την τελευταία εικοσαετία έχουν τοποθετηθεί πάμπολλα φανάρια σε διασταυρώσεις της πόλης. Τελικά, αναρωτιέται κανείς, αυτή είναι η λύση; Είμαστε τόσο ανίκανοι να τηρήσουμε στοιχειώδεις κανόνες του ΚΟΚ που χρειαζόμαστε ένα φανάρι κάθε 50 μέτρα για να μας επιβάλει να σταματήσουμε ώστε να μην τρακάρουμε; Πιθανολογώ ότι αλλού βρισκεται το πρόβλημα στους Χανιώτες οδηγούς (πολύ κακή νοοτροπία, αντικοινωνική συμπεριφορά, χρήση κινητών κατά την οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκόολ, οδηγοί που είναι ακατάλληλοι για οδήγηση λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας, ακατάλληλα οχήματα με καμμένα φανάρια το βράδυ κλπ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook