Κάρφωσε στυλό στο πρόσωπο συμμαθήτριάς του γιατί «τον κορόιδεψε» – Σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση

κάρφωσε-στυλό-στο-πρόσωπο-συμμαθήτρι-1692538

Ένα βίντεο καταγράφει την τρομακτική στιγμή που ένα 14χρονο αγόρι κάρφωσε ένα στυλό στο πρόσωπο μιας συμμαθήτριάς του, η οποία γέλασε μαζί του όταν πρόφερε λάθος μια λέξη κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης.

Τα σοκαριστικά πλάνα από το Amazonas της Βραζιλίας δείχνουν τον νεαρό να κρατάει μια αφίσα μαζί με άλλους πέντε συμμαθητές του, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail. Αλλά ξαφνικά επιτίθεται στο κορίτσι με ένα στυλό στο δημοτικό σχολείο Dom Jacson Damasceno Rodrigues στο Manaus στις 8 Μαΐου.

Σοκαρισμένοι συμμαθητές ακούγονται να φωνάζουν, καθώς ένα από τα αγόρια που συμμετείχε στην παρουσίαση έσπευσε να συγκρατήσει τον συμμαθητή του.

Κι άλλοι μαθητές βοήθησαν να συγκρατηθεί το αγόρι μέχρι να φτάσει μια μονάδα της Στρατιωτικής Αστυνομίας για να το συλλάβει.

 

Η επικεφαλής της αστυνομίας Juliana Tuma δήλωσε ότι το αγόρι κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας.

Ο Jhon Barreto, ο πατέρας του αγοριού, δημοσίευσε ένα βίντεο στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Radar Amazonico, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκε να μεταφέρει την οικογένειά του σε άλλη γειτονιά επειδή είχαν δεχθεί απειλές κατά της ζωής τους.

Είπε ότι ο γιος του ήταν θύμα συνεχούς εκφοβισμού στο σχολείο και ότι «δεν έχει συλληφθεί ποτέ».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook