«Καρφιά» Ντόρας προς Σαμαρά: «Έχει παγίως αυτές τις απόψεις με… ένα μικρό διάλειμμα»

καρφιά-ντόρας-προς-σαμαρά-έχει-παγ-1169580

Μόνο ρόδινα δεν φαίνεται πως είναι τα πράγματα στο εσωτερικό της ΝΔ μετά τη συνέντευξη «βόμβα» του Αντώνη Σαμαρά για τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία, και τα τρία μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, γεγονός που φάνηκε και από τη στάση της… άσπονδης φίλης του, Ντόρας Μπακογιάννη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγραψε στην «Καθημερινή» ο πρώην πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας το άρθρο του κ. Σαμαρά, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι «εμείς στη ΝΔ επειδή έχουμε την τύχη να έχουμε πολλούς πρώην πρωθυπουργούς, έχουμε εγκαίρως δηλώσει ότι οι πρώην πρωθυπουργοί έχουν το αυτονόητο δικαίωμα να καταθέτουν τις απόψεις τους είτε αυτές είναι σύμφωνες είτε όχι με τις απόψεις της ηγεσίας».

Στη συνέχεια, ωστόσο, δεν παρέλειψε να αφήσει ένα «καρφί» κατά του πρώην πρωθυπουργού, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Σαμαράς έχει παγίως αυτές τις απόψεις με ένα μικρό διάλειμμα, της δικής του πρωθυπουργίας. Γιατί κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του οι διερευνητικές επαφές προχωρούσαν, άρα είχαν τον ίδιο στόχο με τον δικό μας. Μάλιστα με παρέμβαση του κ. Βενιζέλου τότε το αντικείμενο των διερευνητικών επεκτάθηκε και στην Ανατολική Μεσόγειο και τα ανώτατα συμβούλια συνεργασίας των χωρών προχωρούσαν. Όταν άσκησε την εξουσία, την άσκησε με τις πάγιες θέσεις του Υπουργείου Εξωτερικών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook