Καρέ καρέ η τραγωδία με το 6χρονο κοριτσάκι – Βίντεο ντοκουμέντο

καρέ-καρέ-η-τραγωδία-με-το-6χρονο-κοριτ-1248887

Βίντεο ντοκουμέντο ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν συμβεί το τραγικό δυστύχημα στη Νίκαια με θύμα ένα κοριτσάκι, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Στις εικόνες φαίνονται η γυναίκα με τα δύο ανήλικα παιδιά τη στιγμή που επιχειρούν να περάσουν τη διάβαση.

Όλα έγιναν στην Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια. Το λευκό τουριστικό λεωφορείο που επέστρεφε με λουόμενους από την παραλία, σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι. Άνοιξε τις πόρτες και κατέβηκαν τρεις επιβάτες, μία γυναίκα, η 12χρονη κόρη της και η μόλις επτά ετών ανιψιά της. Περίμεναν για μερικά δευτερόλεπτα δίπλα στη διάβαση και όπως φαίνεται στο βίντεο δίστασαν για λίγο να περάσουν

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου που είναι άδεια, πλησίασε ένα κόκκινο φορτηγό. Ο οδηγός του χωματουργικού είχε στα δεξιά μπροστά του ένα άλλο λευκό κλειστό φορτηγό και πιθανότατα δεν είχε ορατότητα. Πλησίασε και σταμάτησε στο φανάρι για να στρίψει αριστερά. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα φαίνεται να κινείται βιαστικά στη διάβαση για να περάσει απέναντι. Κρατάει σφικτά από το χέρι την επτάχρονη ανιψιά της και πίσω ακολουθεί η 12χρονη κόρη της.

Η εικόνα ξαφνικά παγώνει, όπως πάγωσε ο χρόνος για την τραγική οικογένεια. Όπως πάγωσαν όλοι όταν άκουσαν τις ανατριχιαστικές κραυγές των περαστικών και της θείας ζητώντας από τον οδηγό του φορτηγού να σταματήσει. Δυστυχώς το μόλις επτά ετών αγγελούδι χάθηκε κάτω από τις ρόδες, ενώ από θαύμα σώθηκαν η γυναίκα και η 12χρονη κόρη της που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook