Καρέ-καρέ η ληστεία στο σουπερμάρκετ στα Χανιά – Έβγαλε όπλο κι άρπαξε τα λεφτά απ’ τα ταμεία | Video

καρέ-καρέ-η-ληστεία-στο-σουπερμάρκετ-σ-1137136

Το βίντεο της ληστείας που έγινε την Τετάρτη σε σουπερμάρκετ στην οδό Κυδωνίας (Δείτε ΕΔΩ), στα Χανιά, έχει στη διάθεσή του το zarpanews.gr. Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το συμβάν από την αρχή μέχρι το τέλος και φαίνεται ότι ο ληστής δεν ήταν και πολύ… επαγγελματίας.

Στο βίντεο φαίνεται ότι ο άνδρας, που φοράει ένα μουσταρδί πανωφόρι με κουκούλα, μπαίνει στο κατάστημα και απειλεί με όπλο πρώτα τη μία υπάλληλο στο ταμείο και στη συνέχεια τη δεύτερη, παίρνοντας με τη σειρά τα χρήματα από τα δύο ταμεία.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο ληστής δεν είναι και πολύ έμπειρος σε αυτές τις… δουλειές. Όπως φαίνεται στο βίντεο, όταν πάει να πάρει τα χρήματα από το δεύτερο ταμείο, σκύβει και αφήνει ακάλυπτη την πλάτη του, ενώ από πίσω του στέκονται οι υπάλληλοι. Και ως αποκορύφωμα, φεύγοντας κλείνει την πόρτα του καταστήματος.

Αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν φοράει γάντια!

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr

3 thoughts on “Καρέ-καρέ η ληστεία στο σουπερμάρκετ στα Χανιά – Έβγαλε όπλο κι άρπαξε τα λεφτά απ’ τα ταμεία | Video

  1. ΛΕΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΑΣΑΝ ΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ;;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ…………ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ………….

  2. Αμεση απέλαση από την χώρα μου όλων των μεταναστών και λαθρομετανάστων αρκετά όπως επίσης να υπάρχει η θανατική ποινή για όλα για πχ κλοπή φόνος κλπ

  3. Επιτέλους δίωξετε όλους τους ξένους από την χώρα μου μετανάστες και λαθρομετανάστες,, όπως και να του κάνουν θανατική ποινή αυτού που έκλεψε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook