Καρέ καρέ η άφιξη του ύποπτου κρούσματος κορονοϊού στο Νοσοκομείο Χανίων | Photos

καρέ-καρέ-η-άφιξη-του-ύποπτου-κρούσματ-1005220

Συναγερμός σήμανε στο Νοσοκομείο Χανίων το πρωί της Παρασκευής, όταν έφτασε ένας νεαρός με συμπτώματα κορονοϊού, που είχε ως συνέπεια την αναβολή της σημερινής προγραμματισμένης άσκησης προσομοίωσης και ετοιμότητας (δείτε ΕΔΩ).

Ο 25χρονος νεαρός ο οποίος ήταν τις προηγούμενες μέρες στην Ιταλία, παρέμεινε απομονωμένος σε χώρο, απομακρυσμενο από τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου.

Από εκεί, στις 12.00 όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, ήρθε και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες ντυμένους με τις προστατευτικές άσπρες στολές και όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, τον μετέφερε με φορείο στο Τμήμα Επειγόντων, προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός δεν νοσηλεύεται αλλά υποβάλλεται σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν σε περίπου 48 ώρες. Σε περίπτωση ωστόσο, που νοσεί από τον ιό, θα εξετασθούν και τα άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη άσκηση ετοιμότητας, επειδή, αυτή τη στιγμή γίνεται διαχείριση ύποπτου περιστατικού. Θα διερευνηθεί η περίπτωση από τους γιατρούς και θα ακολουθήσει ενημέρωση από τα αρμοδία όργανα και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Πρόκειται για άτομο νεαρής ηλικίας το οποίο προέρχεται από χώρα, που μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μεγάλη μεταδοτικότητα του ιού αυτή τη στιγμή και προσήλθε μόνος του για εξέταση. Είναι το α΄ ύποπτο κρούσμα που διαχειρίζεται το Νοσοκομείο Χανίων, το οποίο φαίνεται πως είναι έτοιμο και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Όπως γνωρίζετε έχουν ήδη προκηρυχθεί θέσεις για 3 επιπλέον λοιμωξιολόγους και 6 νοσηλεύτριες, ενώ γίνονται σχετικές κινήσεις ανάλογα με τα περιστατικά που θα προσέλθουν στο Νοσοκομείο Χανίων» τόνισε στο zarpanews.gr o Νέος Υποδιοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, Δημήτρης Αγαπίου, λίγα λεπτά μετά την άφιξη του α’ ύποτου κρούσματος για κορονοϊό στο Νοσοκομείο Χανίων.


zarpanews.gr

3 thoughts on “Καρέ καρέ η άφιξη του ύποπτου κρούσματος κορονοϊού στο Νοσοκομείο Χανίων | Photos

  1. «έχει προετοιμαστεί κατάλληλα… έχουν ήδη προκηρυχθεί θέσεις για 3 επιπλέον λοιμωξιολόγους και 6 νοσηλεύτριες» . ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ… τι λένε οι άνθρωποι;;;; μέχρι να προσληφθούν θα είμαστε στην μεθεπόμενη επιδημία και βάλε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook