Καρχαρίας στα χέρια νεαρού σε παραλία της Νέας Υόρκης – Τον ψάρεψε και πάλευε μαζί του

καρχαρίας-στα-χέρια-νεαρού-σε-παραλία-1507901

Απίστευτες εικόνες με καρχαρία σε ακτή της Νέας Υόρκης. Νεαρός άνδρας προσπαθεί να βγάλει το κήτος που ψάρεψε από τη θάλασσα και παλεύει μαζί του μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων ανθρώπων!

Ο νεαρός έχει ψαρέψει τον καρχαρία με χοντρή πετονιά και προσπαθεί να τον τραβήξει έξω από τη θάλασσα, στην παραλία Σμιθ Πόιντ της Νέας Υόρκης στον Ατλαντικό.

Όπως είναι φυσικό ο καρχαρίας αντιστέκεται, αν και δεν είναι μεγάλος. Κάποια στιγμή ο νεαρός τον πιάνει από την ουρά με κίνδυνο το κήτος να τον δαγκώσει στα πόδια…

Ταυτόχρονα καλεί άλλους σε βοήθεια, με κάποιους να καταγράφουν τη μάχη με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δείτε το βίντεο:

newsit.gr

One thought on “Καρχαρίας στα χέρια νεαρού σε παραλία της Νέας Υόρκης – Τον ψάρεψε και πάλευε μαζί του

  1. Ο/Η Στην ουσία οι καρχαρίες απολυμάνουν τις θάλασσες, τρώνε τα ψόφια και άρρωστα ψάρια και έτσι κρατούν ΥΓΕΙΕΙΣ τους ωκεανούς ! λέει:

    Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι όπως λέει στο βίντεο ο ρεπόρτερ ο ψαράς ήθελε να βγάλει έξω τον καρχαρία για να τον ξεγκιστρωσει πριν τον αφήσει ελεύθερο, όπως και έγινε τελικά με την βοήθεια και ενός δεύτερου ατόμου !
    Ο καρχαρίας είναι ο ίδιος με αυτους που πιανοντε καμια φορά εδώ στην Ελλάδα και που βέβαια σκοτώνουμε και τρώμε μέ περήσια υπερηφάνεια για το ..κατόρθωμα μας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook