Καραντίνα… last month για τον Χαρδαλιά – Στιγμές χαλάρωσης του «σκληρού» υφυπουργού με την οικογένειά του | Photos

Την Κυπαρισσία, γενέτειρα της συζύγου του Γιώτας Παναγιωτοπούλου, επισκέπτεται αυτές τις ημέρες, ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Απαλλαγμένος από τις καθημερινές τηλεοπτικές ενημερώσεις για τον κορονοϊό, ο κ. Χαρδαλιάς βρήκε χρόνο να επισκεφθεί την Κυπαρισσία για να χαλαρώσει λίγο από το βαρύ, μέχρι πρότινος, πρόγραμμά του εν όψει και του καλοκαιριού, που χρειάζεται ετοιμότητα τόσο για ενδεχόμενη έξαρση του ιού όσο και για ζητήματα αντιπυρικής περιόδου.

Από το πρωί της Παρασκευής (29/5), όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tharrosnews.gr, ο κ. Χαρδαλιάς έκανε βόλτες στην έδρα του Δήμου Τριφυλίας επισκεπτόμενος καταστήματα συγγενικών του προσώπων και την πλατεία της πόλης, όπου απόλαυσε την ηλιόλουστη ημέρα μέχρι αργά το μεσημέρι. Μαζί του η σύζυγός του και η κόρη τους, καθώς και η αδελφή της συζύγου του, αντιδήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου. Αργά το μεσημέρι στην παρέα προστέθηκαν ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης και η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Άννα Καλογεροπούλου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ντάξει..ησυχάσαμε τώρα μήπως και δεν καλοπερνούσε ..ο Nick Hard (!)στα λιμέρια της συζύγου του με όλο το σόϊ της καλοβολεμένο!!! Εεε..ρε Ελλάς στο μεγαλείο σου!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ