Καπουτζίδης σε Λάμπρη: Είμαι δίπλα σου, όπως τότε που ήρθες σπίτι μου κλαίγοντας

καπουτζίδης-σε-λάμπρη-είμαι-δίπλα-σου-1171052

Οι καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά συνεχίζεται στο χώρο του θεάτρου καθώς η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν δημόσια ότι υπήρξαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Οι τρεις ηθοποιοί εξέδωσαν επίσημη κοινή ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου τους, Εύας Γιασματζή.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι το συμβάν με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Λάμπρη συνέβη πριν από 22 χρόνια, με την ηθοποιό να σπεύδει σπίτι του, κλαίγοντας: «Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα, και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτό», έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Αγγελικής Λάμπρης ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε στην ανάρτηση της Τζένης Μπότση: «Από τότε που μου το είπες για πρώτη φορά έβλεπα στο βλέμμα σου πάντα αυτή τη σκιά. Από σήμερα τα μάτια σου θα λάμπουν για πάντα χωρίς το φόβο που τόσα χρόνια έκρυβες όπως μπορούσες. Σ’ αγαπώ και εύχομαι η κόρη σου να είναι ατρόμητη σε όλη της τη ζωή γιατί απλά η μητέρα της έπαψε να φοβάται». Ο παρουσιαστής έστειλε μήνυμα και στην Αγγελική Λάμπρη, γράφοντας: «Η τόλμη σας είναι ιστορική. Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε την απόφαση σας. Κανετε ένα μεγάλο βήμα που θα μας πάει όλους μπροστά».

Η Ελλη Κοκκίνου, πολύ καλή φίλη της Τζένης Μπότση, ανέφερε: «Σήμερα μου έδωσε έναν ακόμη λόγο να είμαι περήφανη για εσένα. Σε αγαπώ πολύ κουμπάρα μου».

«Τζένη, Λουκία μου σας αγαπώ! Μπράβο σας!! Είμαι περήφανη για εσάς! Είμαστε δίπλα σας», σημείωσε η ηθοποιός Σοφία Φαραζή, ενώ η Μαριέλλα Σαββίδη έγραψε: «Δύναμη, Θάρρος, Αξιοπρέπεια, Περηφάνια αυτά σε χαρακτηρίζουν και τόσα άλλα. Ανυπομονώ για την στιγμή που θα καταλάβει η Αλίκη σου πόσο περήφανη πρέπει να είναι για την μαμά της. Τζένη Μπότση σ´αγαπώ!»,

«Ευχαριστούμε για το θάρρος και είμαστε μαζί σου Τζενάρα μας!!! Περιφανή που σε ξέρω», σημείωσε η Ευγενία Σαμαρά.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook