Κάποιοι στα Χανιά έχουν αποθρασυνθεί… Καταγγελίες για απειλές σε τοπικούς συμβούλους

κάποιοι-στα-χανιά-έχουν-αποθρασυνθεί82-1490327

Ακόμα μια απειλή σε βάρος αιρετού του Δήμου Χανίων, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Μετά την επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κουνουπιδιανών, και την σκληρή ανακοίνωση που έβγαλε ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης (δείτε ΕΔΩ), το θέμα τέθηκε σε συζήτηση κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκεί, μετά την τοποθέτηση του Δημάρχου, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελ. Βενιζέλου, Μιχάλης Σχοινάς, όπου με τη σειρά του κι ο ίδιος κατήγγειλε πως δέχεται απειλές και ότι έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές.

Για τα περιστατικά αυτά, αναμένεται να εκδοθεί ψήφισμα το οποίο θα συντάξει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευτύχης Δαμιανάκης

zarpanews.gr

4 thoughts on “Κάποιοι στα Χανιά έχουν αποθρασυνθεί… Καταγγελίες για απειλές σε τοπικούς συμβούλους

  1. Σιγά σχεδόν όλη που έχουν καρέκλες έχουν κλείσει τα πάντα πάνω στην άμμο. Τιμές ανάλογα την μερα η την ώρα . Τους γράφουν μια φορά το μήνα για να λένε οι άρχοντες ότι τους ελέγχουν.

  2. Ας γινει το αυτονοητο…οι ελεγκτικοι μηχανισμοι να κανουν αυτο που πρεπει. Συνεδριες και ανακοινωσεις προς τι; Μπανανια

  3. Η εκμετάλλευση των ομπρελών στα Χανιά γίνεται με όρους μαφίας εδώ και χρόνια. Όσοι φουκαραδες πήγαν «χτύπησαν» τα λάθος πόστα βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα πιστόλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook