Καπετάνιος της ANEK LINES βραβεύτηκε ως καπετάνιος της χρονιάς | Video

καπετάνιος-της-anek-lines-βραβεύτηκε-ως-καπετ-1028035

Τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας βραβεύτηκαν στην εκδήλωση της «Lloyd’s List Greek Shipping Awards», που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά χωρίς την συνήθη παρουσία κοινού, εξαιτίας των ειδικών περιορισμών που εφαρμόζονται λόγω κορονοϊού και μεταδόθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στον ναυτιλιακό χώρο και διοργανώθηκε και φέτος από την «Lloyd’s List», την υπηρεσία παροχής διεθνών ναυτιλιακών πληροφοριών από το 1734.

Με οικοδεσπότες τον Nigel Lowry της Lloyd’s List και την Ανδριάνα Παρασκευοπούλου παρουσιάστρια ειδήσεων στον ελληνικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ, η εκπομπή «έδωσε» βραβεία σε 18 κατηγορίες επιτευγμάτων και βασικό κριτήριο αξιολόγησης ήταν τα μέτρα προφύλαξης που ελήφθησαν για την προστασία των επιβατών και τη μη διασπορά του COVID-19.

Πολύ σημαντική διάκριση κέρδισε o καπετάνιος του «Ελευθέριος Βενιζέλος», Απόστολος Αποστολάκης, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του «Seafarer of the Year», του θαλασσοπόρου καπετάνιου δηλαδή της χρονιάς που μας πέρασε.

Ο κ. Αποστολάκης κατάγεται από το Γεράνι Ρεθύμνου, από μια «πολύ» ναυτική οικογένεια. Μια οικογένεια που έχει παράδοση στη ναυτιλία, είτε την εμπορική, είτε την στρατιωτική.

Είναι ανιψιός του ναυάρχου Αποστολάκη και φυσικά όλοι είμαστε περήφανοι για την διεθνή αναγνώριση και βράβευση ενός σπουδαίου Ρεθεμνιώτη.

Ο κ. Αποστολάκης να σημειωθεί βραβεύτηκε για την γενναία και ψύχραιμη στάση του στις 3 Απριλίου 2020, όταν στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook