Κάντον να κολλήσει από το πρώτο σας φιλί: Τρεις συμβουλές για να γίνεις good kisser

Το πρώτο φιλί είναι μοιραίο, είτε προς το καλό είτε προς το κακό. Αν φιλήσεις κάποιον και σου αρέσει, οι προοπτικές είναι θετικές για τη μεταξύ σας πορεία. Αν πάλι δεν ταιριάζετε στο φιλί, ξενερώνεις τόσο πολύ μέσα σου που υπάρχει περίπτωση ακόμη και να μην υπάρξει δεύτερο.

Αυτά που πρέπει να τηρείς για να θέσεις καλές βάσεις για τον τρόπο που φιλάς είναι τα εξής:

Δροσερή αναπνοή: Πάντα φρόντιζε την υγιεινή του στόματός σου, πλύνε τα δόντια σου, χρησιμοποίησε στοματικό διάλυμα και φάε μέντα, τσίχλα ή καραμέλα. Εντάξει και φρόντισε να έχεις βάλει στο στομάχι σου κάτι πιο ελαφρύ από σκόρδο.

Όμορφα χείλη: Οι άντρες να ξέρεις πως φοβούνται τα κραγιόν. Μπορεί να τους αρέσει να τα βλέπουν αλλά φοβούνται να τα ακουμπήσουν γιατί νομίζουν πως θα πασαλειφθούν κι αυτό μάλλον πιστεύουν πως είναι θανατηφόρο. Επομένως, φόρα lip balm στα χείλη σου και μετά ένα ελαφρύ ροζ και διάφανο gloss, που θα τους δίνουν ζουμερή όψη αλλά θα φαίνονται φυσικά.

Να είσαι εφευρετική: Την πρώτη φορά που θα φιλήσεις, θα δεις τον τρόπο του. Το ιδανικό θα είναι να ταιριάζετε. Αν δεν ταιριάζετε αλλά βλέπεις ότι έχει skills, τότε ακολούθησέ τον και οδήγησέ τον στο νέο του μονοπάτι ,σε αυτό που θα περπατάτε πλέον μαζί. Μην το κάνεις βίαια και μην το κουβεντιάσεις. Όταν το στόμα φιλάει, καλύτερα να μη μιλάει. Δοκίμασε να επεκτείνεις το φιλί σου πέρα από τη γλώσσα και τα χείλη του. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να του χαϊδέψεις τα μαλλιά και το πρόσωπο. Παίξε. Θα του αρέσει.

marieclaire.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ