Κάντε αυτό και δεν θα χρειαστεί να ξεσκονίσετε ποτέ τα δύσκολα σημεία του σπιτιού

κάντε-αυτό-και-δεν-θα-χρειαστεί-να-ξεσκ-927230

Όλα τα σπίτια έρχονται κάποια στιγμή αντιμέτωπα με την ενοχλητική σκόνη που τρυπώνει ακόμα και στις πιο δύσκολες και απομακρυσμένες γωνιές τους.

Το πάνω μέρος των ντουλαπιών, ο χώρος πίσω από τον καναπέ και το πάνω μέρος του ψυγείου είναι λίγα μόνο από τα δύσκολα σημεία που κάνουν το ξεσκόνισμα να μοιάζει με… δρόμο αντοχής.

Πριν απογοητευτείτε ωστόσο, θα σας πούμε πως υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να λύσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα – χωρίς να χρειαστεί να ξεσκονίσετε! Η λύση είναι το κηρόχαρτο ή αλλιώς η κοινή λαδόκολλα. Σας προτείνουμε λοιπόν να βάλετε λαδόκολλα στο πάνω μέρος των ντουλαπιών της κουζίνας σας, αλλά και πάνω από το ψυγείο σας. Όταν έρθει η ώρα να ξεσκονίσετε το μόνο έχετε να κάνετε είναι να… αφαιρέσετε την λαδόκολλα και να βάλετε ένα καινούργιο κομμάτι στη θέση του παλιού. Αν δεν θέλετε ωστόσο να ξοδεύετε καινούργια και καθαρή λαδόκολλα κάθε φορά που ξεσκονίζετε μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι παλιάς εφημερίδας.

Σε κάθε περίπτωση θυμηθείτε να ξεκινήσετε το ξεσκόνισμα από πάνω προς τα κάτω αφαιρώντας προσεκτικά το χαρτί έτσι ώστε να παγιδευτεί η σκόνη μέσα του και να μην πέσει στους πάγκους και στο πάτωμα. Αφού πετάξετε τη σκονισμένη λαδόκολλα ή εφημερίδα συνεχίστε το ξεσκόνισμά σας κανονικά. Εκτός από τα ράφια και το ψυγείο, το κόλπο αυτό μπορεί να βρει εφαρμογή και σε άλλα δύσκολα σημεία, όπως στο πάνω μέρος κάποιας βιβλιοθήκης ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο που η πρόσβαση δεν είναι εύκολη κατά τη διάρκεια του ξεσκονίσματος.

Πηγή: spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook