Κανόνες που πρέπει να προσέχει ένας μοδάτος άντρας όταν διαλέγει τη ζώνη και το πορτοφόλι του

κανόνες-που-πρέπει-να-προσέχει-ένας-μο-1537092

Ένα ανδρικό λουκ δεν περιλαμβάνει μόνο το παντελόνι, τα παπούτσια και τη μπλούζα αλλά και τη ζώνη και το πορτοφόλι. Τα 2 αυτά αξεσουάρ είναι τα πιο γνωστά και δημοφιλή για τους άντρες.

Φυσικά όπως σε κάθε άλλο αξεσουάρ, και στη ζώνη αλλά και στο πορτοφόλι, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να έχετε στο νου σας πριν κάνετε την αγορά σας. Ας δούμε λίγο αναλυτικότερα τι πρέπει να προσέξετε πριν επιλέξετε τη ζώνη και το πορτοφόλι σας.

Το σωστό μέγεθος είναι το παν

Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε με το μέγεθος. Είτε είναι να αγοράσετε ένα πορτοφόλι είτε μία ζώνη, το πρώτο που πρέπει να κοιτάξετε είναι το μέγεθος. Ειδικά στις ζώνες το μέγεθος παίζει καθοριστικό ρόλο σε ότι έχει να κάνει με την εφαρμογή της ζώνης.

Φυσικά και στο πορτοφόλι το μέγεθος παίζει μεγάλο ρόλο, αφού το πορτοφόλι μας θέλουμε πάντα να χωράει όλες τις κάρτες μας αλλά και ότι άλλο θέλουμε. Έτσι είναι καλό να κοιτάμε πρώτα το μέγεθος και στα πορτοφόλια αλλά και στις ζώνες πρωτού επιλέξουμε την αγορά μας.

Ταιριάζοντας τα χρώματα

Το γενικό σας λουκ παίζει επίσης μεγάλο ρόλο στην αγορά που θα κάνετε όσον αφορά τους χρωματισμούς. Για παράδειγμα, τα πιο all time classic χρώματα για ζώνες είναι φυσικά το σκούρο καφέ και το μαύρο. Είναι δύο χρώματα που μπορούν να σας διασφαλίσουν ότι θα ταιριάζουν με σχεδόν όλους τους χρωματισμούς.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα πορτοφόλια. Το χρώμα ενός πορτοφολιού μπορεί για κάποιος να μην φαντάζει πολύ σημαντικό αλλά η αλήθεια είναι πως πολλοί είναι οι άνθρωποι που κοιτάνε και το πορτοφόλι στους χρωματισμούς ενός λουκ. 

Αν θέλετε και εσείς να διαλέξετε ένα καινούργιο πορτοφόλι μπορείτε να μπείτε στο https://modivo.gr/c/andres/axesouar/portofolia και να ρίξετε μια ματιά στην τεράστια γκάμα από πορτοφόλια που έχει η MODIVO.

Δες την αγορά τους ως μία επένδυση

Συνεχίζοντας, υπάρχει ακόμα ένας “άγραφος κανόνας” σε ότι έχει να κάνει με την αγορά ζώνης και πορτοφολιού. Η αγορά τους πρέπει να θεωρηθεί ως μία επένδυση και όχι σαν μία απλή αγορά που μπορεί να αντικατασταθεί σε λίγους μήνες.

Η ποιότητα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η συμβουλή μας είναι να διαλέξετε κάτι που έχει καλή ποιότητα μιας και είναι πιο πιθανό να κρατήσει για περισσότερο καιρό. Για παράδειγμα, αγοράζοντας ένα πορτοφόλι είναι καλό να διαλέξετε ένα δερμάτινο πορτοφόλι από γνήσιο δέρμα παρά ένα πορτοφόλι από φτηνή δερματίνη.

Ταυτόχρονα το ίδιο ισχύει και για τις ζώνες. Είναι καλό να επιλέξετε να αγοράσετε μία ζώνη με υψηλή ποιότητα που δεν θα αρχίσει να φθείρεται μετά τις πρώτες φορές που θα την δοκιμάσετε. Αν θέλετε να βρείτε καλής ποιότητας ζώνες σε διάφορα σχέδια και χρωματισμούς μπορείτε πάντα να ρίξετε μία ματιά στη μεγάλη γκάμα της MODIVO στο https://modivo.gr/c/andres/axesouar/zones.

Εφαρμογή και ευκολία

Τέλος δεν πρέπει να παραλείψετε και την βαρύτητα της ευκολίας. Για παράδειγμα σε ένα πορτοφόλι πρέπει να υπάρχουν όλες οι θήκες και οι τσέπες οι οποίες χρειάζεστε. Όπως είπαμε και παραπάνω η ποιότητα και οι χρωματισμοί παίζουν μεγάλο ρόλο στην αγορά ενός πορτοφολιού και μίας ζώνης. Το ίδιο όμως ισχύει και για την εφαρμογή και ευκολία αυτών των αξεσουάρ.

Στις ζώνες για παράδειγμα η εφαρμογή τους και η άνεση που μπορούν να προσφέρουν στο σώμα είναι εξίσου σημαντικές με τα παραπάνω. Ταυτόχρονα και στο πορτοφόλι, η ευκολία στο να μπορείς να βγάλεις μία κάρτα ή τα χρήματα σου παίζει επίσης σημαντικό ρόλο για ένα πορτοφόλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook