Κανόε καγιάκ: Ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το παγκόσμιο Μοστιτσόγλου και Διακάκης

κανόε-καγιάκ-ξεκίνησαν-τις-προετοιμα-1708211

Σε έντονους ρυθμούς προετοιμασίας αναμένεται να βρεθούν αρχής γενομένης από την προσεχή Κυριακή 11 Ιουνίου οι Ομηρος Μοστιτσόγλου και Νικόλαος Διακάκης εν όψει της συμμετοχής τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κανόε καγιάκ σπριντ.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Auronzo της Ιταλίας μεταξύ 5 και 9 Ιουλίου, συμμετέχοντας προηγουμένως σε δύο καμπ προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα, τα οποία έχουν προγραμματιστεί μεταξύ 11-18 Ιουνίου και 25 Ιουνίου μέχρι 1 Ιουλίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΝΟ Χανίων, Μανώλης Αγγελάκης, τονίζει τα εξής: «Η συμμετοχή για τους δύο αθλητές μας τόσο στα καμπ όσο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αποτελεί την επιβράβευση της συνολικής τους προσπάθειας κατά τη διάρκεια της φετινής μακρόχρονης αγωνιστικής προετοιμασίας τους».

 

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος κανόε καγιάκ, Νικόλαος Κουριδάκης συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές τους, Μανώλη Αγγελάκη και Αντώνη Λαδά για την εξαιρετική και επίμονη δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια και τους εύχεται καλή επιτυχία σε αυτούς και σε όλη την ελληνική αποστολή.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως έχει ξεκινήσει νέες έγγραφες σε κανόε καγιάκ και SUP για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 17:00 – 19:00 στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας.

Πληροφορίες Μαν. Αγγελάκης 6977245423.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook