«Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον Σαμαρά, αν θελήσει να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

κανείς-δεν-μπορεί-να-κερδίσει-τον-σαμ-616531

Την εκτίμησή του ότι «κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον Σαμαρά, αν ο Σαμαράς θελήσει να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας» αποκάλυψε ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Τάκης Μπαλτάκος σε εκπομπή του Kontra.

Μιλώντας, λοιπόν, για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Μπαλτάκος τόνισε ότι «εάν ο κ. Σαμαράς δηλώσει ευθέως ότι ενδιαφέρεται για τη θέση αυτή, δεν θα υπάρχει καμία άλλη επιλογή από τη ΝΔ παρά να είναι ο Αντώνης Σαμαράς».

Σε σχόλιο αν ο Κώστας Καραμανλής εκφράσει ανάλογη πρόθεση για την προεδρία της Δημοκρατίας και κληθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διαλέξει, ο κ. Μπαλτάκος είπε: «Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον Σαμαρά, αν ο Σαμαράς θελήσει να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Μάλιστα, χαρακτήρισε ως «καταστροφικό» το σενάριο η ΝΔ να προτείνει κάποιο άλλο πρόσωπο, καθώς όπως είπε, η απήχηση του πρώην πρωθυπουργού στη «γαλάζια» ΚΟ είναι μεγάλη.

«Εάν το κόμμα κάνει το λάθος να προτείνει κάποιον άλλο, θα χάσει δεκάδες βουλευτές στη μυστική ψηφοφορία και η ΚΟ θα γίνει σκορποχώρι», εκτίμησε ο κ. Μπαλτάκος.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook