Κανείς δεν χάνεται… Η Λένα Μπορμπουδάκη διοικήτρια στο Νοσοκομείο Σαντορίνης

κανείς-δεν-χάνεται-η-λένα-μπορμπουδά-1042962

Σε νέα θέση στον χώρο της υγείας βρίσκεται η τέως διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη. Η κ. Μπορμπουδάκη έχει αναλάβει πλέον νέα καθήκοντα, ως διοικήτρια του Νοσοκομείου Σαντορίνης, γεγονός που επιβεβαιώνει πως στις μέρες μας κανείς δεν χάνεται.

Ούσα πλέον στο τιμόνι του κυκλαδίτικου νοσηλευτικού ιδρύματος, ανακοινώνει με δελτίο τύπου τα μέσα ενημέρωσης πως μέσω του προγράμματος Διαύγεια, υπάρχει ενδιαφέρον για συνεργασία με 12 γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Όσο βρισκόταν στην διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, η κ. Μπορμπουδάκη έκανε άραγε κάτι για τις ελλείψεις προσωπικού στα Νοσοκομεία της Κρήτης που κυριολεκτικά είχαν γονατίσει εν μέσω πανδημίας;

Τώρα, το πως βρέθηκε στην θέση διοίκησης του Νοσοκομείου Σαντορίνης είναι ένα άλλο θέμα… ε, στο κάτω κάτω, η Σαντορίνη δεν απέχει και πολύ το Ηράκλειο, 2 ώρες ταξίδι  μέσω των ακτοπλοϊκών γραμμών.

Μπορεί η Κρήτη να μην είχε την τύχη για ένα καλύτερο σύστημα υγείας με την συμβολή της κ. Μπορμπουδάκη, αλλά ελπίζουμε να το έχει η Σαντορίνη…

Το Δελτίο Τύπου της Λένας Μπορμπουδάκη για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σύναψης εργασίας με 12 γιατρούς 

«Ένα σημαντικό νέο για το Γενικό Νοσοκομείο ΘΗΡΑΣ αναρτήθηκε χθες στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ (https://diavgeia.gov.gr/decision/view/9%CE%A49%CE%A1% CE%9F%CE%A1%CE%A13-%CE%9C%CE%98%CE%9C), ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΓΝΘ, 12 ΙΑΤΡΩΝ διαφόρων ειδικοτήτων.

Με την Γ4β/53126/09-12-2022 απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας εγκρίθηκε το ΑΙΤΗΜΑ του ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ (6515/16.9.22) για μια ουσιαστική διαφοροποίηση των προσφερόμενων οικονομικών πακέτων στη συνεργασία του ΓΝΘ με Ιατρούς με καθεστώς έκδοσης δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών.

Η πρόσκληση αναζητά συνεργασία με 2 Παθολόγους, 2 Καρδιολόγους και 1 Αναισθησιολόγο με εξαιρετικά ανταγωνιστικό πακέτο οικονομικής ανταμοιβής και επίσης 2 Γυναικολόγους, 1 Μικροβιολόγο, 1 Ορθοπεδικό, 2 Γενικούς Ιατρούς και 1 Γενικό Χειρουργό με αναβαθμισμένα πακέτα οικονομικής ανταμοιβής.

Αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Προσκλήσεων, δημιουργούν ρεαλιστική αύρα αισιοδοξίας ως προς την αναμενόμενη ανταπόκριση. Αξίζει δε να αναφερθεί ότι το αίτημα για τόσο ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών έγινε αποδεκτό και εγκρίθηκε στη βάση της ιδιαίτερης νομικής μορφής της ΑΕΜΥ ΑΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για σύναψη συνεργασίας με την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.-Γ.Ν.Θ. σε κλειστό φάκελο στο χρονικό διάστημα από 15/12/22 έως και 16/01/2023, έως ώρα 14.00 και μπορούν να βρούν τα πλήρη στοιχεία τόσο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ όσο και στην ιστοσελίδα του Γ.Ν. Θήρας (www.santorini-hospital.gr) και της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. (www.aemy.gr).

Η Αντιπρόεδρος του ΔΣ ΑΕΜΥ ΑΕ

& Διοικήτρια του ΓΝ Θήρας

Λένα Μπορμπουδάκη»

5 thoughts on “Κανείς δεν χάνεται… Η Λένα Μπορμπουδάκη διοικήτρια στο Νοσοκομείο Σαντορίνης

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΑΦΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΩΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ «…με αναβαθμισμένα πακέτα οικονομικής ανταμοιβής.», ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 120 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΑ, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 250 ΕΥΡΩ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΙΔΙΩΤΕΣ «…με αναβαθμισμένα πακέτα οικονομικής ανταμοιβής.».
    ΠΑΠΠΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΒΑΛΕ ΤΣΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΙΦΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ.

  2. Βρε Αρκαλε τώρα για πες μας η απαξίωση από πότε χρονολογείται; Είναι θα μας πεις τώρα προϊόν Κούλη; Δλδ ο «Κάνουμε αλλαγή γυρίζουμε 360μοιρες» Αλέξης τα είχε φέρει σε σειρά; Και τα ρήμαξε όλα ο Γκαντεμης; Ωστόσο αυτά που λες για 120€ και 240€ χωρίς αποδείξεις ΦΕΚ κλπ κλπ χάνονται απλά στην ανωνυμία σου.
    Ο Ζαρπ εκτελεί χάρες φίλε Αρκαλε, πάντα.

  3. ΤΕΟ, ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΕΥΗΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ:
    -1. ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΦΕΚ: Το άρθρο 51, παρ.5 του Ν.4839/2021 (Τεύχος Α΄ 181), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
    -2. ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ: «… ιδιώτες ιατροί ειδικότητας
    αναισθησιολογίας, παθολογίας, πνευμονολογίας-φυματιολογίας και, σε εξαιρετικές
    περιπτώσεις, οποιασδήποτε άλλης ειδικότητας δύνανται να παρέχουν υπηρεσίες για την
    κάλυψη κενών ενεργού (εικοσιτετράωρης) εφημερίας στα νοσοκομεία του Εθνικού
    Συστήματος Υγείας με την έκδοση δελτίου παροχής υπηρεσιών για χρονικό διάστημα έως
    έξι (6) μηνών, με δυνατότητα παράτασης για ακόμη έξι (6) μήνες. Η αμοιβή των ιατρών του
    πρώτου εδαφίου για την εικοσιτετράωρη εφημεριακή απασχόληση ανέρχεται στο ποσό των
    διακοσίων πενήντα (250) ευρώ ανά εφημερία…… Η συνεργασία με ιδιώτες ιατρούς για την
    παροχή υπηρεσιών κατά την εφημερία, σύμφωνα με τους όρους του παρόντος, εγκρίνεται
    με απόφαση του Διοικητή της Υ.Πε., όπου ανήκει το νοσοκομείο, μετά από ειδικά
    αιτιολογημένο αίτημα του διοικητή του νοσοκομείου και τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου
    διευθυντή της κλινικής, κατ` εφαρμογή της παρ. 4 του άρθρου 9 του π.δ. 80/2016 (Α΄ 145)
    όσον αφορά την έκδοση των αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης…»
    -3. ΤΕΟ, ΑΜΕ ΕΔΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ.
    Υ.Γ.: ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΜΙΑΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

  4. Δεν με έχεις καταλάβει Άρκαλε, με αυτά που σου γράφω και σε ιντριγκάρω να απαντάς όπως παραπάνω σου δίνω υπόσταση, οντότητα και αξιοπιστία στα μάτια των αναγνωστών.
    Αλλά εδώ σου παραθέτω το αληθές και όχι το προϊόν μονταζιέρας άρθρο:
    «1. Για χρονικό διάστημα έως την 31η.12.2022, ιδιώτες ιατροί ειδικότητας αναισθησιολογίας, παθολογίας, πνευμονολογίας-φυματιολογίας και, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, οποιασδήποτε άλλης ειδικότητας δύνανται να παρέχουν υπηρεσίες για την κάλυψη κενών ενεργού (εικοσιτετράωρης) εφημερίας στα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την έκδοση δελτίου παροχής υπηρεσιών για χρονικό διάστημα έως έξι (6) μηνών, με δυνατότητα παράτασης για ακόμη έξι (6) μήνες. Η αμοιβή των ιατρών του πρώτου εδαφίου για την εικοσιτετράωρη εφημεριακή απασχόληση ανέρχεται στο ποσό των διακοσίων πενήντα (250) ευρώ ανά εφημερία.»
    Ρούφα την τώρα και εσύ και γύρνα πλευρό οντέ θέσεις να τα βλέπεις και έγχρωμα.
    Εξακολουθείς να μου είσαι συμπαθής.
    Καλό αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook