Κανείς δεν χάνεται… Ειδικός Σύμβουλος στο ΕΛΙΑΜΕΠ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδη

κανείς-δεν-χάνεται-ειδικός-σύμβουλο-1261242

Την θέση του Ειδικού Συμβούλου στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ ) αναλαμβάνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο πρώην υπουργός ήταν από τους χαμένους στον τελευταίο ανασχηματισμό αφού είδε την πόρτα της εξόδου από το υπουργείο μετά και τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Τη θέση του ανέλαβε ο Χρήστος Στυλιανίδης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με απόφαση του ΔΣ αναλαμβάνει θέση Ειδικού Συμβούλου, επικεφαλής του προγράμματος Εσωτερικής Ασφάλειας του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Πριν από δύο ημέρες ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά την απομάκρυνσή του από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ με θέμα «Ακροδεξιός Εξτρεμισμός στην Εποχή της Πανδημίας».

One thought on “Κανείς δεν χάνεται… Ειδικός Σύμβουλος στο ΕΛΙΑΜΕΠ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδη

  1. Οι φελλοί πάντα επιπλέουν, οι μαντακες και να τους ξεκολλήσεις από το σώμα που ρουφούν το αίμα θα βρουν άλλο σώμα να βυζάξουν ! Ότι πιο εμετικό σούργελο, ότι πιο άχρηστο, πιο ανίκανο, πιο ανθελληνικό λαμόγια ήρθε στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας τα τελευταία 100 χρόνια. Γλύτσαας, γλυφτης, wannabe, δήθεν σοουδαιοτιποτας, ένα καθίκι που κατάφερα ι σερνωνττας το μίζερο κορμί του στο έδαφος και γλυφωντας αλλά πολιτικά γουρούνια να ανεβεί σε καρέκλα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook