Κάνε τον δικό σου με 4 φράσεις που λατρεύει να ακούει!

κάνε-τον-δικό-σου-με-4-φράσεις-που-λατρε-548040

Οι λέξεις σου έχουν δύναμη. Μπορούν να κάνουν έναν άντρα ανασφαλή ή ευτυχισμένο που είναι μαζί σου. Αυτές είναι οι 4 φράσεις που οι άντρες λατρεύουν να ακούν.

Με κάνεις να νιώθω ασφάλεια

Όταν ένας άντρας σε αγαπάει θέλει να σε φροντίζει και να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή. Το να ξέρει πως οι προσπάθειές του για σένα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια δίπλα του είναι ένα από τα καλύτερα κομπλιμέντα που μπορείς να του πεις. Μόνο έτσι ξέρει πως έχει χτίσει κάτι καλό στη σχέση σας και πως είναι το κατάλληλο αρσενικό για σένα.

Σε θέλω

Κάθε εραστής θέλει να ξέρει πως τον διεγείρεις, πως τον βρίσκεις σέξι και πως δεν μπορείς να περιμένεις για το σεξ του. Με ένα απλό σε θέλω τον κάνεις να νιώθει επιθυμητό ενώ αυξάνεις την αντρική του αυτοπεποίθησή. Μην περιμένεις από εκείνον να ξεκινήσει το σεξ. Άσε τον να ξέρει πόσο τον θες, κάνοντας εσύ την πρώτη κίνηση για σεξουαλική επαφή.

Σε ευχαριστώ

Δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο εκτιμούν οι άντρες αυτή τη λέξη. Μόνο με αυτή τη φράση καταλαβαίνει πως τον χρειάζεσαι και εκτιμάς τιες προσπάθειες του. Μερικές φορές μάλιστα το ότι σε βοήθησε με κάτι στην καθημερινότητά σου τον κάνει τόσο ευτυχισμένο που η τελική επιβράβευσή του είναι το μόνο που θέλει να ακούσει. Το ότι ασχολείται με σένα και εσύ το εκτιμάς είναι εκείνο το στοιχείο που τον κάνει να νιώθει ξεχωριστός για σένα.

Σε αγαπώ

Σύμφωνα με τους άντρες αυτή είναι η φράση που θέλουν να ακούνε περισσότερο. Και μάλιστα θέλει να ξέρει πως η αγάπη σου είναι αληθινή και χωρίς όρους. Όταν του λες πως τον αγαπάς του επιτρέπεις να νιώθει ευάλωτος και παράλληλα να εκφράζει την αγάπη του ελεύθερα και ως ανταπόκριση στη δική σου. Και δε θέλουν μόνο αυτή τη λέξη, αλλά το άγγιγμα και την αγκαλιά που την συνοδεύουν… γιατί κατά βάθος είναι βαθιά συναισθηματικά όντα.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook