Κάνε ότι κοιμάσαι: Αιματοβαμμένο το φινάλε της σεζόν – Ποιοι ηθοποιοί θα είναι στον δεύτερο κύκλο

κάνε-ότι-κοιμάσαι-αιματοβαμμένο-το-φι-1700300

«Για πολλά χρόνια έβλεπα τον ίδιο εφιάλτη. Ότι δεν μπορούσα ξυπνήσω. Ξανά και ξανά. Μέχρι που κατάλαβα ότι ήμουν ξύπνιος και ο εφιάλτης ήταν ο κόσμος γύρω μου. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι λοιπόν για αυτούς που βλέπουν τον ίδιο εφιάλτη». Αυτά είναι τα τελευταία λόγια του Νικόλα προς τους τηλεθεατές λίγο πριν το φινάλε της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Η σειρά της ΕΡΤ που απέδειξε πως η δημόσια τηλεόραση μπορεί να δημιουργήσει μικρά αριστουργήματα και να αποτελέσει σημαντικό αντίπαλο για τους ιδιωτικούς σταθμούς στη μυθοπλασία, την ερχόμενη Δευτέρα (29/05) στις 22:00 από την ΕΡΤ1 θα γράψει το φινάλε της και θα είναι αιματοβαμμένο, συγκλονιστικό και καθηλωτικό.

Λίγες ημέρες πριν από τη μετάδοση του τελευταίου διπλού επεισοδίου της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», η ΕΡΤ έδωσε ραντεβού με τους τηλεοπτικούς συντάκτες το βράδυ της Πέμπτης (25/05) στο θερινό σινεμά «Αμαρυλλίς», που βρίσκεται στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να απολαύσουν μαζί με τους συντελεστές και τους πρωταγωνιστές της σειράς το τελευταίο διπλό επεισόδιο.

Αιματοβαμμένο το φινάλε της σεζόν

Οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» παρακολούθησαν το τελευταίο διπλό επεισόδιο μαζί με τους τηλεοπτικούς συντάκτες

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι γεμάτο με αίμα και ένταση η οποία από το πρώτο λεπτό μέχρι και την τελευταία σκηνή προκαλεί ανατριχίλα. Βλέμματα γεμάτα τρόμο, αγάπες που «σβήνουν» στην τελευταία ανάσα ζωής, πληγές που ανοίγουν και άλλες που δεν έκλεισαν ποτέ και φωνές γεμάτες αγωνία για το τι συμβαίνει πίσω από μια καλά σφραγισμένη πόρτα είναι ορισμένα από όσα θα δουν οι τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

Κάνε ότι κομάσαι – Spoiler: Ο Νικόλας φεύγει από την Αθήνα

Η Έμιλυ Κολιανδρή στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» έχει πάρει το πράσινο φως για να συνεχίσει και δεύτερη σεζόν με μια εντελώς διαφορετική ιστορία η οποία θα φέρει επίσης την υπογραφή του σεναριογράφου Γιάννη Σκαραγκά. Το μόνο spoiler που μπορούμε να δώσουμε μέχρι στιγμής για τη νέα ιστορία που θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο είναι πως ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) θα φύγει από την Αθήνα μετά από όσα βίωσε και θα προσπαθήσει να κλείσει τις πληγές τις δικές τους αλλά και της κόρης του, Νάσιας (Γεωργία Μεσαρίτη).

Οι ηθοποιοί που συνεχίζουν – Πότε ξεκινούν γυρίσματα

Με «απώλειες» θα συνεχιστεί η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» αφού αρκετοί ηθοποιοί του πρώτου κύκλου δεν θα συμμετάσχουν στη δεύτερη σεζόν αφού έπεσαν νεκροί στο τελευταίο επεισόδιο.

Αυτοί όμως που συνεχίζουν και θα έρθουν αντιμέτωποι με μια εντελώς καινούργια ιστορία είναι: Σπύρος Παπαδόπουλος, Νικολέττα Κοτσαηλίδου, Δημήτρης Καπετανάκος, Βασίλης Ευταξόπουλος, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Γιώργος Δεπάστας, Βίκυ Μαϊδάνογλου και Γεωργία Μεσσαρίτη.

Στον δεύτερο κύκλο, ακούγεται έντονα πως θα ενταχθεί η ηθοποιός Τζένη Θεωνά η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» προς το παρόν θα ξεκουραστούν, θα γεμίσουν μπαταρίες και από τα μέσα Ιουνίου θα αναλάβουν ξανά δράση αφού θα ξεκινήσουν γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Κάνε ότι κοιμάσαι».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook