Καναδάς: Νοσοκόμα προσπάθησε να σώσει έφηβη έπειτα από τροχαίο – Αποδείχθηκε ότι ήταν η κόρη της

καναδάς-νοσοκόμα-προσπάθησε-να-σώσει-1573744

Ραγίζει καρδιές η ιστορία μιας νοσοκόμας από τον Καναδά, η οποία προσπάθησε να σώσει την ζωή μιας έφηβης έπειτα από ένα τροχαίο. Το κορίτσι είχε παραμορφωθεί από τα χτυπήματα και δεν μπορούσε κάποιος να την αναγνωρίσει. Η νοσοκόμα αργότερα έμαθε ότι η ασθενής της, που πέθανε από τα τραύματά της, ήταν η 17χρονη κόρη της.

Η Jayme Erickson, από την Αλμπέρτα, για πάνω από 20 λεπτά έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο κορίτσι που είχε παγιδευτεί σε ένα αυτοκίνητο μετά από ένα φριχτό τροχαίο κοντά στο Airdrie, βόρεια του Calgary, στις 15 Νοεμβρίου.

Τελικά έφτασε ένα αεροπλάνο – ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το βαριά τραυματισμένο κορίτσι στο Ιατρικό Κέντρο Foothills στο Κάλγκαρι. Αλλά μόλις λίγα λεπτά αφότου η Έρικσον έφτασε στο σπίτι της, άνοιξε την πόρτα στους αξιωματικούς της Βασιλικής Καναδικής Έφιππης Αστυνομίας, οι οποίοι αποκάλυψαν τα θλιβερά νέα.

Η ασθενής που προσπαθούσε απεγνωσμένα να σώσει ήταν η κόρη της, Μοντάνα.

Η συγκλονιστική περιγραφή της μητέρας

Η συντετριμμένη μητέρα περιέγραψε τον «απερίγραπτο» πόνο της απώλειας της – και τις αδιανόητες συνθήκες – σε μια ανάρτηση στο Facebook στις 18 Νοεμβρίου.

«Ο βαριά τραυματισμένος ασθενής τον οποίο είχα μόλις φροντίσει, ήταν η σάρκα και το αίμα μου. Μοναχοπαίδι μου. Το μίνι-εγώ μου. Η κόρη μου, Μοντάνα», έγραψε. «Τα τραύματά της ήταν τόσο φρικτά που δεν την αναγνώρισα καν. Με πήγαν στο FMC για να δω το κοριτσάκι μου και ενημερώθηκα ότι τα τραύματά της δεν της επέτρεψαν να ζήσει».

Επεσήμανε ότι η οικογένειά της ήταν «πλημμυρισμένη από θλίψη και εντελώς απελπισμένη».

«Ο πόνος που νιώθω μοιάζει με κανέναν πόνο που δεν έχω νιώσει ποτέ, είναι απερίγραπτος», έγραψε η Έρικσον.

«Αν και είμαι ευγνώμων για τα 17 χρόνια που είχα μαζί της, είμαι συντετριμμένη και αναρωτιέμαι. Τι θα γινόσουν κοριτσάκι μου; Ποια θα ήσουν; Δεν θα σε δω ποτέ να αποφοιτάς και να περπατάς στη σκηνή, δεν θα σε δω ποτέ να παντρεύεσαι, ποτέ δεν θα μάθω ποια θα γινόσουν», συνέχισε.

Ο παραϊατρικός εκπρόσωπος και ο εκπρόσωπος της οικογένειας Ρίτσαρντ Ριντ είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη ότι η Μοντάνα και ένας φίλος τους πήγαιναν σπίτι αφού έκαναν βόλτα σκύλους σε ένα κοντινό πάρκο όταν το αυτοκίνητό τους χτυπήθηκε από φορτηγό που ερχόταν. Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Η Jayme κρατούσε εν αγνοία της τη δική της κόρη στη ζωή. Ως γονέας και ως πρώτος ανταποκριτής, μπορώ να σας πω, ότι αυτό είναι πέρα από έναν εφιάλτη».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook