Καμπάνια της Νέας Ζηλανδίας δείχνει στους νέους ότι το πορνό δεν είναι πραγματικό σεξ

καμπάνια-της-νέας-ζηλανδίας-δείχνει-σ-1056016

Πολλοί έφηβοι, ίσως και μεγαλύτεροι, που ζουν μεταξύ εικονικής ζωής και πραγματικότητας μπορεί να δυσκολεύονται να διακρίνουν τα όρια μεταξύ αλήθειας και φαντασίας.

Μάλιστα πολλοί νέοι θεωρούν ότι οι προσδοκίες του συντρόφου τους θα είναι πολύ υψηλές. Τα σώματα θα πρέπει να είναι όπως αυτά των πρωταγωνιστών, ενώ η χαρά του έρωτα, θα έρχεται (;) με όλους τους λάθος τρόπους.

Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας σχεδιάζει να διορθώσει λίγο τα πράγματα με μια χιουμοριστική καμπάνια σχετικά με ευαίσθητα θέματα στον χώρο του διαδικτύου όπως είναι η πορνογραφία, οι εικόνες βίας, η φροντίδα παιδιών και ο εκφοβισμός στον κυβερνοχώρο.

Η εκστρατεία Keep It Real Online, που δημιουργήθηκε από το πρακτορείο Motion Sickness, στοχεύει να εκπαιδεύσει τους γονείς και τους φροντιστές σχετικά με αυτά τα θέματα προκειμένου και οι ίδιοι να μιλήσουν ανοιχτά σε παιδιά και νέους, που είναι συνεχώς εκτεθειμένοι στο διαδίκτυο.

Ένα βίντεο που έχει γίνει -όχι άδικα- viral, δείχνει δύο πορνοστάρ, τη Σου και τον Ντέρεκ, που εμφανίζονται στο κατώφλι μιας μητέρας και του γιου της, ο οποίος παρακολουθεί εμμονικά ερωτικές ταινίες. Οι δύο ηθοποιοί θέλουν να τον προειδοποιήσουν ότι οι σκηνές σεξ σε μια τέτοια ταινία δεν είναι όπως στην αληθινή στη ζωή.

«Συνήθως παίζουμε για ενήλικες, αλλά ο γιος σου είναι παιδί», εξηγεί η Σου στη μητέρα. «Μπορεί να μην ξέρει πώς λειτουργούν οι πραγματικές σχέσεις».

Η Σου υπογραμμίζει ότι οι πορνοστάρ δεν ζητούν τη συγκατάθεσή του συντρόφου τους στην ταινία «απλώς φτάνουμε κατευθείαν στο σεξ» αναφέρει. Ο Ντέρεκ συμφωνεί και επισημαίνει: «Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό στην πραγματική ζωή».

«Φαίνεται ότι είναι η στιγμή να μιλήσουμε για τη διαφορά για όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο και στην πραγματική ζωή, χωρίς να σε κρίνω» λέει η μητέρα στον -αποχαυνωμένο- γιο της.

Πηγή: marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook