«Καμπάνα» σε κέντρο εκδηλώσεων στα Χανιά – Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ανεμβολίαστοι

καμπάνα-σε-κέντρο-εκδηλώσεων-στα-χα-1300101

Ακόμα μια μέρα με εντατικούς ελέγχους από την αστυνομία για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας στην Κρήτη. Συνολικά χθες, πραγματοποιήθηκαν 2.334 έλεγχοι και υποβλήθηκαν 11 πρόστιμα.

Συγκεκριμένα, στα Χανιά έκλεισαν για 7 μέρες κέντρο εκδηλώσεων και υποβλήθηκε σε αυτό 2.000 ευρώ πρόστιμο για ανεμβολίαστoυς πελάτες.

Πρόστιμο για μη χρήση μάσκας δόθηκε σε 5 υπαλλήλους υγειονομικού της πόλης και 300 ευρώ σε ένα μίνι μάρκετ για μη χρήση αναγραφόμενης πινακίδας χωρητικότητας ατόμων.

Όσον αφορά την υπόλοιπη Κρήτη, τα πρόστιμα αφορούν το Ηράκλειο, με αυτά να είναι 4 σε υπαλλήλους υγειονομικού για μη χρήση μάσκας.

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Καμπάνα» σε κέντρο εκδηλώσεων στα Χανιά – Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ανεμβολίαστοι

  1. κατα την δικη μου εκτιμηση αφου εχουν εντολη ας την κανουν σωστα.γιατι κυριοι ελεγκτες δεν πατε μια βολτα και σε αλλα μερη.σε υπηρεσιες του δημου για παραδειγμα.να δουμε αν και κατα ποσο φορανε μασκες και κυριως αν εχουν κανει εμβολια.γιατι δεν πατε και σε δημοσιες υπηρεσιες???κορακας κορακου ματι δεν βγαζει????μονο στα καφε υπαρχουν ανεμβολιαστοι????γιατι για παραδειγμα πηγατε σε κεντρο διασκεδασης την μια ημερα και πως το ηξεραν και εκαναν ελεγχοστην εισοδο λεγοντας θα ελθει ελεγχος και την αλλη ημερα που ειχε εκδηλωση δεν πηγατε????γιατι γνωστο κεντρο μετα τις 3 βαζει κοσμο λεγοντας πριν στην εισοδο ελατε μετα τις 3.ποσα και ποσα πρεπει να γινουν????καλα η κακα κανετε ελεγχους τουλαχιστον ας γινουν σωστα οχι τα μικρα ψαρακια αλλα και τα μεγαλα.και χωρις προηγουμενα τηλεφωνα εεεεεεεε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook