«Καμπάνα» σε ιδιοκτήτη καφετέριας στα Χανιά επειδή δεν είχε αντισηπτικά στα τραπεζάκια

καμπάνα-σε-ιδιοκτήτη-καφετέριας-στ-1216107

Πρόστιμο 300 ευρώ καλείται να πληρώσει ιδιοκτήτης καφετέριας στα Χανιά, ο οποίος φέρεται να μην τηρούσε τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Σε έλεγχο της Αστυνομίας, έλειπαν τα… αντισηπτικά από τα τραπεζάκια του καταστήματος – απαραίτητο πλέον «διακοσμητικό» σε κάθε χώρο.

Άλλο ένα πρόστιμο, βεβαιώθηκε σε ιδιοκτήτη καφετέριας επειδή δεν είχε τοποθετήσει την πινακίδα με τον μέγιστο αριθμό ατόμων, εντός του καταστήματος.

Ακόμη, πρόστιμο επιβλήθηκε σε επιχειρηματία για μη χρήση μάσκας.

Στο Ηράκλειο, ένα πρόστιμο βεβαιώθηκε σε επιβάτη λεωφορείου, ο οποίος κινούνταν εντός του χώρου των ΚΤΕΛ χωρίς μάσκα.  Επίσης, 300 ευρώ θα πληρώσει και ένας πολίτης, ο οποίος ναι μεν ήταν σε εξωτερικό χώρο, αλλά υπήρχε μεγάλος συνωστισμός κι εκείνος δεν φορούσε μάσκα.

Συνολικά, χθες διενεργήθηκαν στην Κρήτη 1.691 έλεγχοι.

zarpanews.gr

One thought on “«Καμπάνα» σε ιδιοκτήτη καφετέριας στα Χανιά επειδή δεν είχε αντισηπτικά στα τραπεζάκια

  1. Ε βρισκεις αυτον που τον εγραψε και του το αμπωχνεις εκει που πρεπει… Τετοιους ανθρωπους πρεπει να τους ριχνεις 3-4 σφαλιαρες… Δηλαδη σε ενα κρατος μπουρδελο, που πλεον δεν εφαρμοζεται τιποτα, ολα τα ακυρωνουν και τα αναιρουν που καλα καλα οι ιδιοι δεν ξερουν τι ισχυει.. Πας και γραφεις τον αλλο σε τετοια περιοδο για τη μ…α αυτη; Ποσο σκουπιδι μπορει να εισαι πια;
    Κι αμα φαει κανεις ξυλο, τους θεωρουμε και θυματα! Εκαναν λεει τη δουλεια τους… Αλλα ξεχναμε την ανθρωπια μπρος στο χρημα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook