«Καλύτερα να πεθάνω» – Συγκλονίζει ηλικιωμένος που καταγγέλλει ότι η σύζυγός του τον χτυπά εδώ και 10 χρόνια

καλύτερα-να-πεθάνω-συγκλονίζει-ηλ-802613

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα αυτή τη φορά έναν 90χρονο, έρχεται στο προσκήνιο.

Ο 90χρονος μήνυσε την 89χρονη σύζυγό του καταγγέλλοντας ότι εδώ και 10 χρόνια τον χτυπάει καθημερινά. Η αστυνομία συνέλαβε με την αυτόφωρη διαδικασία την ηλικιωμένη, η οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενη για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου και έκθεση.

Η 89χρονη, πάντως αφέθηκε ελεύθερη, καθώς το δικαστήριο, έκανε δεκτό το αίτημά της για αναβολή και ήρε την κράτησή της.

Τον χτυπούσε για 10 χρόνια

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο μηνυτής, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει το τελευταίο 6μηνο πρόβλημα όρασης, η σύζυγός του τον χτυπάει εδώ και 10 χρόνια σε όλο του το κορμί, με τα χέρια και τα πόδια. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι δεν σιτίζεται πλέον όπως πρέπει, καταθέτοντας στους αστυνομικούς ότι «έχω να φάω δύο μέρες». «Καλύτερα να πεθάνω, να ησυχάσω κι εγώ κι αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, γειτόνισσα του ζεύγους, η οποία εξεταζόμενη από αστυνομικούς δήλωσε πως παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται και κατά το τελευταίο επεισόδιο που έγινε το απόγευμα του Αγίου Πνεύματος φώναζε την ηλικιωμένη να σταματήσει, αλλά εκείνη, όπως ανέφερε η μάρτυρας, δεν απάντησε και συνέχισε να χτυπάει τον σύζυγό της.

Τι υποστηρίζει η 89χρονη

Ο υπέργηρος θα εξεταστεί από ιατροδικαστή και ζήτησε να διωχθεί ποινικά η ηλικιωμένη σύζυγός του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι διαμένει στην ανατολική Θεσσαλονίκη κι έχει έναν γιο που ζει στο εξωτερικό.

Η 89χρονη, διά του συνηγόρου της, φέρεται να ισχυρίζεται ότι η υπόθεση εμφανίζεται διογκωμένη και αποδέχεται κάποια περιστατικά που συνέβησαν κατά το παρελθόν. Κατηγορείται, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που της απαγγέλθηκε, για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου και έκθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook