Καλσόν: Οι καλύτεροι τρόποι για να το φορέσεις το χειμώνα

καλσόν-οι-καλύτεροι-τρόποι-για-να-το-φο-1365838

Το ότι ο χειμώνας είναι εδώ, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σας και να μην επιλέγετε τα ρούχα που επιθυμείτε κάθε φορά να συνδυάσετε λόγω κρύου. Για παράδειγμα το αγαπημένο σου φόρεμα, μια μίνι φούστα ή ακόμη και ένα χειμερινό σορτς μπορούν ακόμη να «παίζουν» στην ντουλάπα σου, κι αυτό γιατί ευτυχώς υπάρχουν τα καλσόν που κρατάνε τα πόδια σας ζεστά.

Υπάρχουν, λοιπόν, πολλές διαφορετικές επιλογές στυλ με καλσόν που είναι κομψά, σύγχρονα ή πιο διαχρονικά και, φυσικά, όσο πιο ζεστά γίνεται. Σύμφωνα με τη Vogue, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φορέσεις το καλσόν σου το χειμώνα όπως μία fashionista είναι να το συνδυάσεις με σορτς. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό, ενώ εξακολουθεί να είναι κατάλληλο για τις χειμερινές καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, και όσα αναφέρει το thelist.com, ο συγκεκριμένος συνδυασμός αποτελεί την τέλεια λύση στις στις προσπάθειές σου για το απόλυτο παριζιάνικο look -σαν κι αυτό των Γαλλίδων street style influencers όπως η Jeanne Damas και η Sabina Socol.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους, λοιπόν, για να πετύχεις αυτό το εγκεκριμένο, ακόμη και από την Coco Chanel, στυλ είναι να συνδυάσεις ένα μαύρο καλσόν με ένα δερμάτινο σορτς, μπότες και ένα λευκό, μεσάτο πουκάμισο που αναδεικνύει τη σιλουέτα σου. Μπορείς, επίσης, να φορέσεις ένα καλσόν σε μια δροσερή απόχρωση για μια πιο glam χειμερινή εμφάνιση ή να εμπνευστείς από το «Emily in Paris» και να επιλέξεις ένα τουίντ blazer ή ένα μακρύ καρό παλτό με σορτς ή μίνι φούστα.

Αν σκοπεύεις να φορέσεις ένα nude καλσόν στο γραφείο, το Fashion Week Online λέει ότι θα πρέπει να θυμάσαι να επιλέξεις ένα ζευγάρι που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σου και είναι εντελώς ματ για μια φυσική και σικ εμφάνιση σαν και αυτές της Κέιτ Μίντλετον. Αν, ωστόσο, σκοπεύεις να φορέσεις μια σκούρα απόχρωση καλσόν, θυμήσου να το συνδυάσεις με μπότες ή loafers, ενώ στην περίπτωση που επιλέξεις ένα καλσόν με σχέδια, κράτησε το ντύσιμό σου απλό.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook