Καλωσήρθες φθινόπωρο! Αυτά είναι τα 4 τυχερά ζώδια για τον Σεπτέμβριο

καλωσήρθες-φθινόπωρο-αυτά-είναι-τα-4-τυ-1275987

O Σεπτέμβριος έφτασε και για τους περισσότερους οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν

Εκτός από την γενικευμένη μελαγχολία, υπάρχουν κάποιοι που θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου. Ποιοι είναι αυτοί;

Ζυγός

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας αρκετά θετικός μήνας που μπορείτε να χαρείτε οι Ζυγοί. Θα έχετε την ευκαιρία να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Θα έχετε άφθονη ενέργεια στο να πραγματοποιήσετε αυτά που θέλετε, να πάρετε αποφάσεις. Γενικά αυτός ο μήνας προβλέπεται έντονος με το τηλέφωνό σας να έχει πάρει φωτιά και την αδρεναλίνη σας να είναι στα ύψη.

Ταύρος

Ο έρωτας στέκεται στο κατώφλι του σπιτιού σας και σας προσκαλεί. Θα σας δοθούν ευκαιρίες και για μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις αυτόν τον μήνα, ενώ όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφο σας. Τα ενεργειακά σας επίπεδα θα είναι αρκετά υψηλά ενώ αν ψάχνετε εργασία, ο Σεπτέμβριος θα μπορούσε να θεωρηθεί ένας ευνοϊκός μήνας. To σύμπαν σας στέλνει μηνύματα για να κοινωνικοποιηθείτε και να δικτυωθείτε περισσότερο. Η επικοινωνία και η αγορά αυτοκινήτου ευνοείται τώρα. Κάνετε νέα σχέδια και βάζετε μπρος να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Σκορπιός

Στις 5 του μήνα, ο Άρης θα κινηθεί προς τον 12ο οίκο σας, μια ενέργεια που μπορεί να σας διευκολύνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Στις 11, η Αφροδίτη και αυτή από την άλλη, μετακινείται στο ζώδιο σας, μια ενέργεια που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα ενεργειακά, στις προσωπικές σας σχέσεις. Γίνεστε πιο ερωτικοί και λύνετε ευκολότερα τα προβλήματα με τον σύντροφό σας ή τον συνεργάτη σας και τονώνετε την κοινωνική σας εικόνα. Δεν λείπουν επίσης οι χαρές και η διασκέδαση με φίλους και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψει ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Απολαύστε την πρώτη εβδομάδα του μήνα, ιδιαίτερα όσοι βρίσκεστε σε διακοπές εκτός πλήθους. Μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα απέναντι στο αύριο, να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και συναισθήματα και να απαλλαγείτε από φόβους για το μέλλον. Ο Άρης στην Παρθένο σας βοηθά αποτελεσματικά στα οικονομικά σας μέχρι τις 14. Επωφεληθείτε από την καλή σας διάθεση, την περιέργεια επίσης, αλλά και τους μηχανισμούς ασφαλείας που διαθέτετε απέναντι στην περίεργη εποχή. Αισθηματικά κερδίζετε τις εντυπώσεις οι ελεύθεροι, αλλά ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό μόνο του δεν φτάνει. Προσέξτε την συμπεριφορά σας, δείξτε ότι νοιάζεστε για τον άλλον και μην αφήνετε περιθώρια σε εγωισμούς να σας κάνουν ευάλωτους σε παρεξηγήσεις.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook