Καλώς τον… πελάτη! Παράτησε «χύμα» το αμάξι και ζήταγε τα… ρέστα

καλώς-τον-πελάτη-παράτησε-χύμα-το-α-850202

Σαν τα… μανιτάρια ξεφυτρώνουν καθημερινά οι ασυνείδητοι οδηγοί στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Ένας εξ αυτών και ο κύριος, που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr σταμάτησε το όχημα του πάνω στο πεζοδρόμιο και κατέβηκε να κάνει τα πασχαλινά του ψώνια, σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών.

Δίχως να «ιδρώσει» για τις απαγορευτικές πινακίδες και φυσικά αδιαφορώντας παντελώς αν παρεμποδίζει την κυκλοφορία, όχι μόνο των αυτοκινήτων, αλλά κυρίως των πεζών, που υποχρεώθηκαν σε… σλάλομ για να αποφύγουν το «γαϊδουρίστα» της Μεγάλης Τετάρτης. 

Μάλιστα όπως επεσήμανε στο zarpanews.gr o αναγνώστης, που κατήγγειλε το συμβάν και στην αστυνομία, «τα άκουσε» κι από πάνω, από τον ασυνείδητο οδηγό. Παρουσία πολλών περαστικών, έσπευσε μάλιστα με θρασύτητα να δικαιολογηθεί, λέγοντας «είμαι πελάτης του καταστήματος…».

Απάντηση που ασφαλώς δε νομιμοποιεί το ασυνείδητο οδηγό, αν φανταστεί κανείς τι θα γινόταν στην αγορά της πόλης, αν ο κάθε πελάτης άφηνε «χύμα» έξω από το μαγαζί που θέλει να ψωνίσει, το αμάξι του…

Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει φιλότιμο και η αστυνόμευση στο κέντρο των Χανίων, δεν είναι όσο αποτελεσματική χρειάζεται , κάτι τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο δεν τιμούν, αλλά πλήττουν ανεπανόρθωτα την εικόνα της πόλης.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Καλώς τον… πελάτη! Παράτησε «χύμα» το αμάξι και ζήταγε τα… ρέστα

  1. Νομίζω ότι μια καλή αντίδραση σ αυτούς τους κόπανους που παρκάρουν επάνω στα πεζοδρόμια είναι οι πεζοί να περνάνε πάνω από τα αυτοκίνητα τους.

  2. Η αστυνομία πληρώνεται για να την καλούν οι πολίτες σε τέτοιες περιπτώσεις ή για να κάνει η ίδια περιπολίες και να τιμωρεί τους παραβάτες;
    Άμεσα αφαίρεση πινακίδων και άδειας για ένα εξάμηνο και πρόστιμο αντίστοιχο παραβίασης σηματοδότη.
    Το ξανακάνει μετά ο ¨πελάτης¨;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook