Καλός αλλά έχασε ο ΑΟΚ Χανιά στο Σχηματάρι

καλός-αλλά-έχασε-ο-αοκ-χανιά-στο-σχηματ-934150

Μια καλή εμφάνιση κατάφερε να σημειώσει στο Σχηματάρι κόντρα στον τοπικό Ερμή -ομάδα η οποία έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Β’ Εθνική- ο ΑΟΚ Χανιά.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η χανιώτικη ομάδα ηττήθηκε με σκορ 62-56, αλλά σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα είχε μια πολύ καλή απόδοση. Στην τρίτη περίοδο σημειώθηκε η κακή εμφάνιση για τον ΑΟΚ Χανιά, ο οποίος από εκείνο το σημείο και μετά αντέδρασε και ειδικότερα στο τέταρτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να κλείσει τη διαφορά στο -6.

Ο Χανιώτης Ζανιδάκης με 21 πόντους και ο Κιγμέτογλου με 19 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τον ΑΟΚ Χανιά, ο οποίος την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Ενωση Ιλίου στον Κλαδισό.

Τα δεκάλεπτα: 13-10, 30-27, 48-38, 62-56

Ερμής Σχηματαρίου (Οικονόμου-Σίσκος): Γιανναλέτσος, Καρακωστάκης, Γκοντόπουλος 5 (1), Γεωργίου, Δέδες 7, Μιχαήλ 10, Σακελλαράκης 4, Κοπακάκης, Χάλιος 5, Κουλούρης 14 (2), Σιδέρης, Δημητριάδης 17.

ΑΟΚ Χανιά (Παπανικολάου-Ρενιέρης): Κελεσίδης 6, Ιωακειμίδης 1, Αλεξίου 2, Πνευματικός-Φράνσις, Ζανιδάκης 21 (2), Βρεττός 2, Κατράνας 3, Μιντζαρίδης 2, Κιγμέτογλου 19 (1), Αδοντάκης, Σκαμνάκης, Παλαιοκρασσάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook