Καλοκαίρι χωρίς ξαπλώστρες στις παραλίες του Δήμου Χανίων: Ξέχασαν να τις δημοπρατήσουν…

καλοκαίρι-χωρίς-ξαπλώστρες-στις-παρα-874284

Μέσα στο εκλογικό αλαλούμ Δήμος Χανίων και Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, φαίνεται πως παρέλειψαν να δημοπρατήσουν πολλές από τις παραλίες, με αποτέλεσμα, ενώ το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, να μην έχουν τοποθετηθεί ακόμα ομπρελοκαθίσματα.

Χαρακτηριστική η χθεσινή εικόνα από το Μαράθι στο Ακρωτήρι, όπου οι λουόμενοι απολαμβάνουν τον ελεύθερο χώρο ενώ άλλοι -λιγότερο προετοιμασμένοι- ψάχνουν για λίγη σκιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ότι η ηλεκτρονική δημοπρασία από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα προχωρήσει στα τέλη Ιουνίου!

Πάντως, το θέμα της διαχείρισης των παραλιών, με στρατηγικές επιλογές για την ισορροπία ελεύθερου χώρου – ανάπτυξης ομπρελοκαθισμάτων και με συνέπεια ώστε να μην χάνει έσοδα, είναι κάτι που πρέπει να δει σοβαρά η νέα δημοτική Αρχή.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Καλοκαίρι χωρίς ξαπλώστρες στις παραλίες του Δήμου Χανίων: Ξέχασαν να τις δημοπρατήσουν…

  1. εικονα απο παλιες καλες εποχες!!! επιτελους ομορφια και ηρεμια στις ακτες! Επιτελους πιο κοντα στη φυση. Λιγη αμεσοτητα και αληθεια! Λιγη απλοτητα και η αληθινη εννοια του καλοκαιριου ! Μακαρι να μεναν ολες μας οι παραλιες καθαρες και χωρις ολη αυτη την αθλια πλαστικουρα που δεν μας αφηνει χωρο να απολαυσουμε την παραλια ΜΑΣ.

  2. Μπράβο σας! Επιτέλους , υπάρχουν και νορμάλ άνθρωποι που βλέπουν τα πράγματα όπως θα πρεπε, σε αυτή την τουριστικά αλλοτριωμένη πόλη που το μόνο που κοιτάζει είναι το πως θα τα φάει από τους τουρίστες…

  3. εχθές το Μαράθι ήταν από τις ποιο ονειρικές παραλίες. μπράβο στου ξεχασιάρηδες. οι πολλοί απολαύσαμε την παραλία όχι ο ένας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook