Καλοκαίρι 2020 στο Λιμάνι των Χανίων – Ας μην καταντήσουμε έτσι…

καλοκαίρι-2020-στο-λιμάνι-των-χανίων-ας-μ-1036773

Μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων επέστρεψα κι εγώ…

Λοιπόν, τα πράγματα είναι σοβαρά και εύχομαι να μην καταντήσουμε έτσι…

Ξαμόλησα τα λαγωνικά μου στας Ευρώπας και σας παρουσιάζω τρόπους λειτουργίας καταστημάτων εστίασης που επλήγησαν από την πανδημία.

Αχρείαστοι να ΄ναι…

ΖΑΡΠ …

9 thoughts on “Καλοκαίρι 2020 στο Λιμάνι των Χανίων – Ας μην καταντήσουμε έτσι…

  1. Oύτε στα πιό εφιαλτικά μου όνειρα με πρωταγωνιστές το ΤσιονδροΧαρδαλέϊκο(!) δεν μπορώ να φανταστώ κάτι τέτοιο…..Βέβαια οι πρώτες εικόνες από ξαπλώστρες τέτοιου τύπου…μας ήλθαν ήδη από Σαντορίνη….οπότε με Μητσοτάκη τον Β’ σε Εξουσία όλα να τα περιμένουμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

  2. Αν η επιλογές είναι η σπίτι, η «εξω» σε κλουβί, η ρίσκο να πας για καλαμαράκι και να βρεθείς στην εντατική τι να επιλέξουμε δηλαδή; Αμα λάχει βάζω και σανδάλι με κάλτσα

  3. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα πρέπει να είμαι αγκαλιασμένος με τη την παρέα του διπλανού τραπεζιού, μόνο και μόνο επειδή ο εκάστοτε επιχειρηματίας θέλει να στριμώξει όσο περισσότερα τραπέζια γίνεται στην αυλή του καταστήματός του.. Αυτή η λύση τουλάχιστον εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και ασφάλεια.

  4. Συντεκνοι εχει να πεση φαπα φετοοοοοοοοοοοος
    και αμο λαος, α ρε κλεφτομανα χριτη
    που βγαζεις τετοιος λεχριτες

    ζητω ο τσουπρας και ο κουλης…

    εχετε μπουστο ακομη να φατε κακομοιριδες…
    Τρελαμενοι ολοι μερα νυχτα μπροστα στο χαζοκουτι με τον χαρβαλα και τον πορδα.

  5. Δεν πάτε καλά… Συγγνώμη αλλά αυτά είναι καταπληκτικά ιγκλού που χρησιμοποιούνται για τουρισμό όλο το χρόνο. Χειμώνα καλοκαίρι με θέρμανση. Σιγά τη θέα δηλαδή που βλέπεις στο λιμάνι. Αν κάθεσε έξω έξω στο μαγαζί βλέπεις και ακούς τις πατούσες των τουριστών.

    Αν κάθεσε δύο τραπέζια πιο μέσα δε βλέπεις τίποτα. Φυσικά όσα ιγκλού και να βάλει κανείς δε φτάνουν. Καλύτερα να το γυρίσουν σε άλλες δραστηριότητες μα έβγαζαν τόσα χρόνια με το τσουβάλι και έχουν και τα airbnb τους οι περισσότεροι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook