Καλογερής για ξαφνικό lockdown: «Τα Χανιά με κάποιο τρόπο στοχοποιήθηκαν, μας δίνεται η αίσθηση της αδικίας»

καλογερής-για-ξαφνικό-lockdown-τα-χανιά-με-κ-1120666

Αρκετά απογοητευμένος από τις εξελίξεις με τον κορονοϊό και την μίνι καραντίνα που επιβάλλεται στη νυχτερινή ζωή και τα καταστήματα των Χανίων ο αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Καλογερής.

Όπως επισήμανε σε τοποθέτησή του στο ZARPA RADIO 89.6 και την εκπομπή του Δημήτρη Παππά, πρόκειται για «κάτι που δεν περιμέναμε και μας αιφνιδίασε δυσάρεστα, πάνω που είχε ανακάμψει ο τουρισμός και η τοπική οικονομία.»

Ακόμη, τόνισε οτι το μέτρο δεν είναι τόσο δικαιολογημένο: «Μας δίνεται η αίσθηση της αδικίας, αφού δεν μπήκαν σε καραντίνα περιοχές με αρκετά χειρότερους δείκτες. Η εικόνα των Χανίων είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με το Ρέθυμνο, για παράδειγμα, πριν λίγο καιρό.

Τα Χανιά με κάποιο τρόπο στοχοποιήθηκαν. Η εικόνα είναι καλύτερη από άλλες περιοχές με τεράστιο δείκτη θετικότητας και δεν έκλεισαν ούτε μία ημέρα. Όσο πιο πολύ σηκώσουμε όμως το θέμα, θα είναι εις βάρος μας. Πρέπει να κάνουμε οτι γίνεται για να μην παραταθεί αυτό το θέμα, αλλά να το κρατήσουμε χαμηλά και να μιλήσουμε με τους υπεύθυνους για τις επόμενες ημέρες. Δεν ξέρω αν οι λοιμωξιολόγοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω, όμως αν δεν είναι απόλυτα δικαιολογημένο, ας μην επαναληφθεί.»

Τέλος, εξέφρασε την ανησυχία του για τις συνέπειες των αποφάσεων της κυβέρνησης στην τοπική κοινωνία:

«Τα κλεισίματα γίνονται την τελευταία στιγμή και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει όσους θέλουν να κάνουν διακοπές τον Αύγουστο.

Δεν φαίνονται δραματικά τα μέτρα, δεν είμαστε Ίος ή Μύκονος, με τουρίστες που έχουν μόνο προορισμό τη διασκέδαση, όμως υπάρχει και στα Χανιά νεολαία που θέλει να διασκεδάσει ως αργά.»

zarpanews.gr

3 thoughts on “Καλογερής για ξαφνικό lockdown: «Τα Χανιά με κάποιο τρόπο στοχοποιήθηκαν, μας δίνεται η αίσθηση της αδικίας»

  1. Τις τελευταίες μέρες κάθε μέρα έχουμε πάνω από εκατό κρούσματα!
    Κατά τα άλλα το lock down ήταν ξαφινκό και άδικο!
    Τι πίνετε και δεν μας δίνετε να βλέπουμε τα πράγματα το ίδιο?
    (Άσχετο – τους έχουν κάνει ποτέ τεστ IQ?)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook