Καλογερής για τα διόδια στο νέο ΒΟΑΚ: Η κυβέρνηση να καταλάβει ότι εμείς δεν έχουμε άλλη διαδρομή

καλογερής-για-τα-διόδια-στο-νέο-βοακ-η-1120666

Το θέμα της επιβολής διοδίων, όταν γίνει κάποια στιγμή πραγματικότητα ο νέος ΒΟΑΚ, θα μπει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, καθώς από την πλευρά της περιφέρειας Κρήτης, θα ζητηθεί η επανεξέταση του, σημείωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Zarpa Radio 89.6 και στον Δημήτρη Παππά, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής.

Όπως είπε ο κ. Καλογερής, η κυβέρνηση θα πρέπει να ξαναδεί το όλο ζήτημα, «καθώς οι αρμόδιοι ξεχνούν ότι εμείς δεν έχουμε εναλλακτική λύση. Δηλαδή δεν υπάρχει άλλη διαδρομή.»

Ειδικά στα Χανιά σημείωσε ο κ. Καλογερής, δεν υπάρχει η λεγόμενη παλιά εθνική καθώς από πάνω της έχει περάσει η νέα.

Σε ότι αφορά τις εργασίες στα Μεγάλα Χωράφια, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, ανέφερε πως θα έχουν ολοκληρωθεί στο επόμενο δίμηνο, καθώς αυτό που μένει να τελειώσει  αφορά την τοποθέτηση αγωγών σε όλο το πλάτος του δρόμου.

Τέλος για τις εργασίες στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου, για την τοποθέτηση του καλωδίου της ΔΕΗ, και τις καθιζήσεις που παρατηρήθηκαν με το πέρας των εργασιών σε κάποια σημεία που είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες, είπε πως οφείλονται σε τεχνικά ζητήματα, αλλά πρέπει άμεσα να ολοκληρωθούν οι όποιες παρεμβάσεις για να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Καλογερής για τα διόδια στο νέο ΒΟΑΚ: Η κυβέρνηση να καταλάβει ότι εμείς δεν έχουμε άλλη διαδρομή

  1. ετοιμασε την πιλαφιά με το στακοβουτυρο και ερχομαστε οπου και αν πεις να φαμε και να πιουμε και να πουμε και ενα ριζιτικο μπάρμπα.

  2. Μη στεναχωριέσαι σύντεκνε μα πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να φτιάξει τον ΒΟΑΚ ο ……Ερτογάν παρά όλοι αυτοί οι ανθελληνες ντενεκεδες που διαδέχτηκαν τους προηγούμενους ανθελληνες ντενεκεδες, που διαδέχτηκαν τους προηγούμενους ανθελληνες ντενεκές, που διαδέχτηκαν τους προηγούμενους ανθελληνες ντενεκεδες, που διαδέχτηκαν τους προηγούμενους ανθελληνες ντενεκεδες, που διαδέχτηκαν τους ……………………………………………………………………. !
    Εξάλου τώρα με το εμβόλιο θα βγάλουμε ουλοι ουρές όποτε δεν θα μπορούμε να μπούμε σε αυτοκίνητο να οδηγήσουμε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook