Καλογερής για πτώση δέντρου στον ΒΟΑΚ: «Η Περιφέρεια θα αποζημιώσει τους παθόντες» | Video

καλογερής-για-πτώση-δέντρου-στον-βοακ-1518601

Στο ατύχημα που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής επί του ΒΟΑΚ αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με αντιροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για άλλα θέματα. Ο κ. Καλογερής δήλωσε ότι η οικογένεια που βρισκόταν στο αυτοκίνητο θα αποζημιωθεί:

«Ναι, είναι αρμόδια η Περιφέρεια και είχαμε βγάλει και μια εργολαβία που έκοψε πολλά επικίνδυνα δέντρα, πεύκα κυρίως, που ήταν επικίνδυνα. Αυτό το συγκεκριμένο δέντρο ήταν σε ένα ανύποπτο σημείο χαμηλά στον Κοιλιάρη. Οι άνθρωποι ήρθαν σε επαφή μαζί μας, έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους για να αποζημιωθούν όπως προβλέπεται και το ευτύχημα είναι πως δεν είχαμε τραυματισμούς ή απώλειες.»

Ο αντιπεριφερειάρχης ρωτήθηκε και για το αν θα υπάρξει περαιτέρω έλεγχος στον δρόμο για να εντοπιστούν άλλα επικίνδυνα δέντρα:

«Συνεχώς γυρίζουν συνεργεία και επιβλέπουν τον δρόμο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε όλα. Υπάρχουν και πτώσεις βράχων, με το ανάγλυφο των δρόμων΄και ειδικά όταν υπάρχουν κακοκαιρίες. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί στην επόμενη στροφή δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις».

Δείτε τη δήλωση:

zarpanews.gr

3 thoughts on “Καλογερής για πτώση δέντρου στον ΒΟΑΚ: «Η Περιφέρεια θα αποζημιώσει τους παθόντες» | Video

  1. Ο καλογερης ειδικός στα πιλαφια δηλώνει ότι η περιφέρεια θα αποζημιώσει. Το αυτονόητο δλδ. Με τα δενδρα τα κλαδιά και τα εμπόδια στην άχρηστη εθνικη οδό αρμοδιότητας του θα κάνει κατι;

    Πραγματικά τραγική η εκλογή του συγκεκριμένου.

  2. Η δουλειά σας είναι να κάνετε σωστά ότι χρειάζεται για να μην σκοτώνονται , τραυματίζονται και κινδυνεύουν άνθρωποι .
    Εάν δεν μπορείτε κάντε κάτι άλλο .
    Όλο και κάπου θα σας βολέψουν !

  3. E ενταξει…αφου θα πληρωσει!!!!!!!! Και για τον αδικοχαμενο στο Ηρακλειο θα πληρωσει η περιφερεια , αλλα αυτο θα τον ξαναφερει πισω στην οικογενεια του ?????????? Γελειοι , ε γελειοι .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook