Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκαν στους μαθητές οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης

Καλή εκπαιδευτική χρονιά, υγεία, πρόοδο, ευχήθηκαν σήμερα σε μαθητές- μαθήτριες ,εκπαιδευτικούς και γονείς ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης-Απασχόλησης και
Νέας Γενιάς Έφη Κουτεντάκη και ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Φασουλάκης. Τηρουμένων των μέτρων υγειονομικής ασφάλειας έγιναν οι Αγιασμοί στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα σχολικά συγκροτήματα που παραβρέθηκαν οι θεσμικοί εκπρόσωποι, όπως:

Ο κ. Μπαριτάκης επισκέφτηκε το γυμνάσιο-Λύκειο Βιάννου με την συμμετοχή του Δημάρχου Μηνά Σταυρακάκη, ο κ. Συριγωνάκης επισκέφθηκε το γυμνάσιο -Λύκειο Καστελίου (τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης κ.κ. Ανδρέας)με την παρουσία του Δημάρχου Μανόλη Φραγκάκη, η κα Κουτεντάκη παραβρέθηκε στον Αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Δέκα και Γυμνασίου στη γενέτειρά της τη Γέργερη, παρουσία του επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα» Μιχάλη Κοκολάκη και του δημοτικού συμβούλου, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Γόρτυνας Μιχάλη Μανιαδάκη.

Ο κ. Φασουλάκης παραβρέθηκε στο Αγιασμό στο Καλλιτεχνικό σχολείο στις Γούρνες του Δήμου Χερσονήσου παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Σέγκου κ.α.

Η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς Έφη Κουτεντάκη κατά την παρουσία της σήμερα στα σχολικά συγκροτήματα, ευχήθηκε σε μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή χρονιά και καλή δύναμη, ενώ σε δήλωση της στα ΜΜΕ ανέφερε:

«Κάθε σχολική χρονιά που αρχίζει σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, νέους στόχους και νέα όνειρα στη ζωή των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Η φετινή χρονιά ξεκινά με δυσκολίες λόγω της νόσου Covid-19 αλλά είμαστε όλοι προετοιμασμένοι να προχωρήσουμε με ασφάλεια και αισιοδοξία. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς καλούνται να διαχειριστούν την διαφορετική καθημερινότητα και η Περιφέρεια Κρήτης συνεργάζεται με όλους τους φορείς
στηρίζοντας την εκπαιδευτική διαδικασία. Μαζί θα διανύσουμε και την χρονιά που αρχίζει με δημιουργικότητα, γνώση και όραμα.»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ