Καλή εμφάνιση του Παράσχου Μπιλά του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα open

Στην Πολωνία και το Dziwnow, βρέθηκε ο αθλητής του ΙΟΧ  Παράσχος Μπιλάς, συμμετέχοντας με την Ελληνική αποστολή, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα “open” EURILCA 4 2022  το οποίο διεξήχθη από τις 18 – 25 /06.

Μετά από 9 ιστιοδρομίες και μεγάλο συναγωνισμό , ο αθλητής του Ι. Ο. Χανίων , κάνοντας μία καλή εμφάνιση για πρώτη του συμμετοχή σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες, κατατάχθηκε στην 120η θέση ανάμεσα σε 220 αθλητές .

Η εμφάνιση του, σύμφωνα με το προπονητικό επιτελείο της ελληνικής αποστολής , Τζώρτζη Κεφαλωνίτη  και Χάρη Γκανιάτσα, είναι  πολλά υποσχόμενη για το μέλλον, αφού κατόρθωσε να προσαρμοστεί γρήγορα στις απαιτητικές συνθήκες της διοργάνωσης, χωρίς ουσιαστική προετοιμασία, εξαιτίας των σχολικών εξετάσεων.

Η καλύτερη του θέση ήταν η 15 και η χειρότερη ήταν δύο σφυρίγματα από τους κριτές που τον επιβάρυναν με τους μέγιστους βαθμούς ποινής. Όμως οι υπόλοιπες ιστιοδρομίες του ήταν μέσα στην 25αδα, και αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις ενόψει του πανευρωπαϊκού  EURILCA 6 στη Θεσσαλονίκη από 29/06-06/07/2022.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, θέλει να συγχαρεί τον Παράσχο και την οικογένεια του, για την αθλητική του εμφάνιση αλλά κυρίως για το ήθος του, να ευχαριστήσει τους προπονητές της Ελληνικής Αποστολής που είχαν την ευθύνη της παρουσίας του, την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία – Γραφείο αθλητισμού, για την οργάνωση της αποστολής.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ