Κάλεσμα του Επιμελητηρίου Χανίων σε επιχειρήσεις για συμμετοχή σε εκθέσεις

κάλεσμα-του-επιμελητηρίου-χανίων-σε-ε-931229

Το Επιμελητήριο Χανίων συνεχίζει να υλοποιεί τη στρατηγική εξωστρέφειας της Χανιώτικης Οικονομίας, επιδιώκοντας να εξασφαλίζει και να ενισχύει συστηματικά και εμπράκτως τη δυναμική παρουσία των Χανιώτικων επιχειρήσεων και των ποιοτικών προϊόντων τους σε κορυφαίες εκθέσεις της Ελληνικής και της παγκόσμιας Αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, ο θεσμικός φορέας της Χανιώτικης επιχειρηματικότητας διερευνά το ενδιαφέρον και προσκαλεί τις Χανιώτικες επιχειρήσεις – μέλη του, οι οποίες δραστηριοποιούνται στους κλάδους Τροφίμων & Ποτών, Τουριστικών Ειδών και Ενδύματος, να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους -με την οικονομική του ενίσχυση- στις εξής επαγγελματικές – καταναλωτικές εκθέσεις:

  • “Detrop – Oenos”: 18-20 Φεβρουαρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Απευθύνεται στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, δίνοντας την ευκαιρία σε παραγωγούς και αμεταποίητές να αναδείξουν το επιχειρηματικό τους προφίλ στη διεθνή αγορά και να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα εμπορικών επαφών.
  • “Food Expo”: 18-20 Μαρτίου 2023, στο Metropolitan EXPO της Αθήνας.

    Διεθνής έκθεση για τα Τρόφιμα και Ποτά, δίνοντας την ευκαιρία σε εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό -παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε αγοραστές – επαγγελματίες από επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

  • «Παρουσίες»: 11-15 Ιανουαρίου 2023, στο Metropolitan EXPO της Αθήνας. Διεθνής έκθεση τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης.
  • «Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ»: 20-23 Ιανουαρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Ηράκλειο). Επαγγελματίες του Τουρισμού επιλέγουν την Έκθεση για να εξοπλίσουν τα καταστήματά τους και να ανανεώσουν κάθε χρόνο τα εμπορεύματά τους.
  • “Athens Fashion Trade Show”: 26-29 Ιανουαρίου 2023, στο Metropolitan EXPO της Αθήνας. Εμπορική έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται τα τελευταία trends σε γυναικείο και ανδρικό ένδυμα, σε υποδήματα καθώς και σε αξεσουάρ- μπιζού.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος οι επιχειρήσεις των Χανίων παρακαλούνται, μέχρι

την Τρίτη 17/01/2023, ν’ απευθύνονται στο Επιμελητήριο Χανίων για να δηλώνουν

το ενδιαφέρον τους στην κα Ναταλία Κοτσάκη, 28210 – 52329, email:
[email protected]

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook