Κάλεσμα μέσω social media για πάρτι Πρωτοχρονιάς παρά τα νέα μέτρα

κάλεσμα-μέσω-social-media-για-πάρτι-πρωτοχρονιά-1244212

Την ώρα που η κυβέρνηση ανακοίνωσε την επίσπευση των νέων μέτρων με στόχο να περιοριστεί, όσο γίνεται, η διασπορά της μετάλλαξης Όμικρον εξαιτίας της οποίας σπάει κάθε ρεκόρ αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, στην Πάτρα φαίνεται ότι ξαναστήνεται σκηνικό παρανομίας με εκατοντάδες άτομα να ετοιμάζουν τα σχέδιά τους για κρυφά πάρτι ενόψει Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», εκατοντάδες νέοι στην Πάτρα ετοιμάζουν σχέδια μέσω Instagram και Messenger, για τα πάρτι που θα διοργανώσουν. Άλλωστε, έχουν την σχετική εμπειρία από την περσινή χρονιά, αφού τότε στις περισσότερες περιπτώσεις η Αστυνομία δεν κατάφερε να τα ελέγξει και επενέβη σε ελάχιστες περιπτώσεις συλλαμβάνοντας συνολικά 3 – 4 άτομα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι νέοι γνωρίζουν ότι η Αστυνομία δεν θα θελήσει να διαλύσει μεγάλα υπαίθρια πάρτι αφού οι ίδιοι οι αξιωματικοί της έλεγαν πέρυσι πως «αδυνατούμε να διαλύσουμε ένα παρτι που γίνεται στις σκάλες της Αγ. Νικολάου, στην Γεροκωστοπούλου, στα Ψηλαλώνια, το Κάστρο κλπ».

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» παρουσίασε μάλιστα και μήνυμα που κυκλοφορεί μέσω Instagram για κρυφά πάρτι ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως σε μεγάλα σπίτια στο Ρίο και τα άλλα προάστια θα γίνουν ρεβεγιόν… μέχρι το ξημέρωμα.

Οι διοργανωτές των πάρτι έχουν προετοιμαστεί, έχουν προβεί σε αγορές και είναι βέβαιο πως δεν θα υπολογίσουν τα νέα μέτρα. Επίσης, οι διοργανωτές των ρεβεγιόν βρίσκονται σε διαδικασία σύναψης συμφωνιών με ιδιοκτήτες αποθηκών της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να διοργανώσουν πάρτι.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook