Καλές επιδόσεις για τα προαγωνιστικά του ΝΟΧ

καλές-επιδόσεις-για-τα-προαγωνιστικά-811306

Την ευκαιρία να σημειώσουν καλές επιδόσεις είχαν στη διασυλλογική ημερίδα που διεξήχθη στο Ηράκλειο το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου από τον Κ.Ο.Η., αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας από 9 έως 12 ετών, του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ειδικότερα για τα παιδάκια 9 ετών, που είναι τα μικρότερα του προαγωνιστικού τμήματος κολύμβησης, η αποστολή τους στο Ηράκλειο ήταν η πρώτη μακριά από τα Χανιά, με την προσπάθειά τους να στέφεται με επιτυχία.

Ορίζοντας για τους αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας αποτελούν οι χειμερινοί παγκρήτιοι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του ΝΟΧ στην διασυλλογική ημερίδα ήταν οι εξής:

Αβερκάκης, Αγοραστάκη, Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αρετάκης, Βαζάκα, Βασιλάκη, Βιτσιλάκης, Βράπι, Γερωνυμάκη, Γιανναράκη, Γυφτογιάννης, Ζουμπουλιάς, Ιγνατίου, Καραμπατσάκη, Καραπατάκης, Κλωθάκη, Κοκολινάκης, Κολομβοτζάκης, Κόρακας, Λειβαδιτάκης, Λιοδάκη, Λιονάκη, Μαρνελάκη, Μαυρομμάτης, Μπαδογιάννης, Μπερτσουλάκη, Μπιλιανίδης, Νικηφοράκη, Νικολαΐδη, Νοτάκη, Ορφανός, Παναγκάσοφ Β., Παναγκάσοφ Ηλ., Ρενιέρης, Ριτζάκη, Σεργάκη, Σπανουδάκη, Σταθέα, Στραβοπόδη, Συννεφάκη, Τζεμανάκης, Φουφουδάκης, Φρέρης, Χαρκιολάκης, Χατζηδάκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook