Καλαμάτα: Συνελήφθη ο φερόμενος δολοφόνος του «Αμερικάνου» – Ήταν κρυμμένος στα βουνά

καλαμάτα-συνελήφθη-ο-φερόμενος-δολοφ-1615456

Οι δρόμοι στην Καλαμάτα είχαν γεμίσει με μπλόκα, αφού η Ελληνική Αστυνομία αναζητούσε σε στεριά και θάλασσα τον 38χρονο που φέρεται να πυροβόλησε τον 47χρονο, που ήταν γνωστός στην περιοχή με το προσωνύμιο «Αμερικάνος» (δείτε ΕΔΩ).

Εν τέλει το πρωί της Τετάρτης συνελήφθη και οδηγείται στις Αρχές σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος συνεργός του έχει ήδη συλληφθεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για 38χρονο, αλβανικής καταγωγής, σε χωριό κοντά στο σημείο του εγκλήματος. Ο συλληφθέντες οδηγείται στο τμήμα ασφάλειας της Καλαμάτας.

Ο 38χρονος δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο, αφού το 2020 συνελήφθη για κατοχή 2 κιλών κοκαΐνη. Κρυβόταν στο βουνό, πάνω από τις Κιτριές. Φαίνεται ότι οι δυο τους είχαν στήσει… μπλόκο στον 47χρονο, αφού μπήκαν από την οδό Σόλωνος στην οδό Ύδρας, όπου και σταμάτησαν μπροστά στη μοτοσικλέτα του το αυτοκίνητο.

Το ρεπορτάζ του MEGA αναφέρει ότι μόνο ο 38χρονος βγήκε έξω από αυτό, γρονθοκόπησε τον 47χρονο και έπειτα τον πυροβόλησε στο πόδι. Έπειτα, με τον μεσήλικο να σέρνεται στο οδόστρωμα, το αυτοκίνητο μπήκε ξανά στη Σόλωνος με όπισθεν.

ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook