Καλά νέα για το βρέφος που είχε κακοποιηθεί από τον πατέρα του – Παίρνει εξιτήριο

καλά-νέα-για-το-βρέφος-που-είχε-κακοποι-1474942

Πολύ καλύτερα στην υγεία του είναι το τεσσάρων μηνών βρέφος, που τραυματίστηκε πριν από δύο εβδομάδες από το έντονο ταρακούνημα του πατέρα του, σε χωριό της Μεσσηνίας.

Το παιδάκι δεν φαίνεται να έχει υποστεί μόνιμη βλάβη παρά το δυνατό κούνημα που υπέστη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Tharronews, το μωράκι αναμένεται να λάβει εξιτήριο εντός των επόμενων ημερών. Υπενθυμίζεται, πως είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύτηκε στην εντατική.

Ο πατέρας έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μετά την απολογία του έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τον έναν να ορίζει να παραμείνει μακριά από το παιδί.

Το χρονικό

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου στον Αετό Τριφυλίας. Ο 20χρονος πατέρας ήταν στο σπίτι με το παιδί, ενώ η επίσης 20χρονη μητέρα του βρισκόταν στη δουλειά της.

Νωρίς το απόγευμα κι ενώ είχε ταΐσει το παιδί, αυτό άρχισε να κλαίει πολύ έντονα και για αρκετή ώρα, με τον 20χρονο πατέρα να μην ξέρει πώς να το ηρεμήσει. Κάποια στιγμή το άρπαξε από τις μασχάλες και τα πλευρά και άρχισε να το ταρακουνά όλο και πιο έντονα, θεωρώντας ότι έτσι θα ηρεμήσει.

Όταν αντιλήφθηκε ότι συνέβη κάτι κακό, τηλεφώνησε στη μητέρα, ζητώντας της να έρθει πιο γρήγορα. Η 20χρονη κοπέλα επέστρεψε άμεσα και βρήκε τον 20χρονο να αλλάζει πάνα στο μωρό. Τη στιγμή εκείνη το μωρό έβγαλε μια κραυγή και έχασε τις αισθήσεις του. Άμεσα μετέφεραν το παιδάκι στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν κυρίως κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από το σύνδρομο της ανατάραξης και λόγω της κρίσιμης κατάστασής του διακομίσθηκε στην Αθήνα.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook