Κακός χαμός σε εστιατόριο – Πελάτης ξάπλωσε με μια γροθιά άντρα που δεν ήθελε να βάλει μάσκα

κακός-χαμός-σε-εστιατόριο-πελάτης-ξά-1304837

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε εστιατόριο στις ΗΠΑ όταν δεν επέτρεψαν την είσοδο σε έναν άντρα επειδή δεν φορούσε μάσκα. Η κατάσταση ξέφυγε και όταν ο άντρας αυτός έσπρωξε έναν πελάτη, ένας άλλος του έριξε μια γροθιά και τον ξάπλωσε στο πάτωμα.

Το βίντεο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τη Daily Mail. Σε αυτό φαίνεται αρχικά ένας άντρας να τα βάζει με μια υπάλληλο του εστιατορίου επειδή του αρνήθηκε την είσοδο εξαιτίας της μάσκας.

Ο άντρας ακούγεται να φωνάζει στην εργαζόμενη, κατηγορώντας την ότι κάνει διακρίσεις, τονίζοντας παράλληλα ότι «θα γα….ε το εστιατόριό σας».

«Απλώς φύγετε κύριε» είπε πελάτης και ακολούθησε χάος

Κι ενώ φαίνεται να παίρνει την απόφαση να φύγει από το μαγαζί, ένας ηλικιωμένος πελάτης ακούγεται να του λέει: «απλώς φύγετε κύριε», προκαλώντας και πάλι την οργή του άντρα.

Ξαναμπαίνει λοιπόν μέσα στο εστιατόριο και σπρώχνει τον άντρα με τα γκρίζα μαλλιά, φωνάζοντας: «Θέλεις να κάνεις κάτι;». «Δεν θέλω να κάνω τίποτα», απαντά ο πελάτης και εκείνη τη στιγμή δέχεται μια δυνατή σπρωξιά.

Βλέποντας τα όσα εκτυλίσσονται μπροστά τους, κι άλλοι πελάτες σηκώνονται για να υπερασπιστούν τον μεγαλύτερο σε ηλικία άντρα. Κι εκείνη τη στιγμή, κάποιος από αυτούς ρίχνει μια γροθιά στο πρόσωπο του άντρα χωρίς τη μάσκα, η οποία τον ρίχνει στο έδαφος.

«Αυτό είναι επίθεση» είπε ο άντρας όταν σηκώθηκε από το πάτωμα, για να φύγει στη συνέχεια από το εστιατόριο, χωρίς τα γυαλιά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζήτημα της μάσκας είναι ένα από τα θέματα που διχάζουν περισσότερο του Αμερικανούς τις τελευταίες εβδομάδες. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συστήνουν ακόμη κι οι εμβολιασμένοι να φορούν μάσκες σε περιοχές όπου υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης, τονίζοντας όμως ότι οι πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις λαμβάνουν τις τελικές αποφάσεις για το θέμα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook