Κακοποίηση 8χρονης: «Δεν έκανα τίποτα, είναι όλα ψέματα» λέει η θεία παρά την ομολογία της

Τα… γυρίζει η θεία που κατηγορείται για κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο και ότι έστησε σκευωρία για να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα και τον παππού της μικρής.

Η θεία, η οποία έχει ομολογήσει, μιλώντας στο STAR αρνήθηκε τα πάντα και επέμεινε ότι δεν έχει κάνει κάτι.

«Δεν έχω κάνει κάτι. Αν ήθελα να κάνω κάτι, θα το έκανα στα παιδιά μου. Έχω έξι παιδιά και τρία εγγονάκια. Γιατί να κάνω κακό σε ξένο παιδί;» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

Η ίδια προσέθεσε ότι «τη μητέρα του παιδιού την είχα σαν αδελφή μου. Με έπαιρνε τηλέφωνο, πήγαινα σπίτι της, έπινα καφέ μαζί της, πήγαινα και της ψώνιζα εάν ήθελε κάτι, τίποτα παραπάνω».

Για την επίμαχη ημέρα είπε ότι πήγε σπίτι όταν της είπε ότι το παιδί πονάει

«Ανοίξαμε μια συζήτηση και είπαμε «να δούμε τι συμβαίνει. Χωρίς να βάλουμε χέρι, τίποτα. Μόνο η μαμά άγγιξε. Εκείνη την ώρα της είπα «μήπως είναι βιασμένο το παιδί;». Μια γνωστή μου, η συμπεθέρα μου είπε «100% είναι βιασμένο. Δεν το είπα εγώ».

Περιγράφοντας το τι έγινε, η θεία υποστήριξε ότι «φορέσαμε γάντια η μητέρα και εγώ αλλά δεν βάλαμε χέρι. Μόνο το είδαμε. Η μητέρα με ρώτησε εάν είναι βιασμένο το παιδί και της είπα «δεν ξέρω». Οι αστυνομικοί της είπαν αν νομίζετε κάτι τέτοιο ελάτε να κάνετε μήνυση αλλά εκείνη δεν πήγε».

Σχετικά με την ομολογία της η ίδια είπε ότι «με ζόρισαν και ομολόγησα. Είναι όλα ψέματα. Της είπα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά ποτέ δεν πήγα να της πάρω λεφτά. Απλώς της το είπα για να προσέχουν τα παιδιά. Δεν ζήτησα λεφτά ούτε από τη μαμά ούτε από τον παππού».

Όπως είπε «κάποια στιγμή η μητέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «σου έβαλα λεφτά στον λογαριασμό σου για να μου πάρεις 10 πάστες. Πήγα και της πήρα και όταν πήγα, ήταν στο σπίτι ο σύντροφός της, η κόρη της, το μωρό που κοιμόταν και η 8χρονη. Είπα εγώ πάω να φύγω αφού δεν ήταν η μαμά τους εκεί».

Σχετικά με τα όσα είπε η 11χρονη ότι μπήκε στο δωμάτιο της 8χρονης, απάντησε ότι «δεν μπήκα στο δωμάτιο. Είναι όλα ψέματα. Μπορεί κάτι να της έταξε η μαμά της για να πει αυτά. Ήμασταν στην ταράτσα και καθόμασταν. Δε ήξερα καν πού κοιμόταν το κοριτσάκι».

Για τον ιατροδικαστή είπε ότι «δεν κάναμε κάτι, τραβήξαμε φωτογραφίες που έχω στο κινητό μου. Δεν θα έκανα κάτι τέτοιο» και πρόσθεσε:

«Εάν έχουν αποδείξεις ότι εγώ ζήτησα λεφτά να μου τις φέρουν. Δεν έκανα κάτι κακό. Παναγία μου..».

Τι δήλωσε ο σύντροφός της για την υπόθεση

Ο σύντροφος της θείας είπε ότι είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια και ότι την επίμαχη μέρα εκείνος καθόταν έξω, στην ταράτσα στο σπίτι της 8χρονης.

« Ήπιαμε καφέ και καθόμασταν όταν η μικρή είπε ότι πονάει. Ρωτήσαμε τη μητέρα της γιατί πονάει και είπε είναι καιρός που πονάει. Η σύντροφός μου της είπε να την πάει σε γιατρό και η μητέρα είπε δεν πάμε μέσα να δούμε τι συμβαίνει»;

Σύμφωνα με τον σύντροφο της θείας, «όλα όσα ακούγονται είναι συκοφαντίες» ενώ σχετικά με την ομολογία της τόνισε ότι «την πίεσαν». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «πήγε να βοηθήσει και βρήκε τον μπελά της».

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ