Κακοκαιρία στην Κρήτη: Καρέ – καρέ ο απεγκλωβισμός 22 ατόμων

κακοκαιρία-στην-κρήτη-καρέ-καρέ-ο-απ-1391315

Νύχτα αγωνίας ήταν αυτή που πέρασε για την Κρήτη, και για το νομό Ηρακλείου ειδικότερα, λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης που αφενός προκάλεσε πολλαπλά προβλήματα σε περιουσίες – σπίτια, καλλιέργειες – αφετέρου είχε σαν αποτέλεσμα να κινδυνέψουν άνθρωποι που χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν.

Υπό τον συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας, της Περιφέρειας, της ΕΛ.ΑΣ αλλά και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών με επικεφαλής το Περιφερειακό Διευθυντή Γιώργο Τσικαλά, με το πρώτο φως της ημέρας γίνεται μία καταγραφή των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Την ανάσα κόβει βίντεο που δείχνει τον απεγκλωβισμό 22 ατόμων από parking γηπέδου ιδιωτικού συλλόγου που βρίσκεται στην περιοχή Τρεις Βαγιές. Στην επιχείρηση διάσωσης μετείχαν τέσσερα οχήματα με 12 υπάλληλους της 3ης ΕΜΑΚ καθώς και μηχανήματα της Πολίτικης Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου.

Δείτε το βίντεο:

Στο ίδιο βίντεο καταγράφεται η προσπάθεια στη Σίλαμο, όπου μηχανήματα επιχειρούν να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τα αυτοκίνητά τους.

Εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας του νερού που έπεσε καθ’ όλη την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο Γαζανός ποταμός ήταν λίγο πριν την υπερχείλιση ενώ και στον Δρακουλιάρη ποταμό, η στάθμη του νερού ανέβηκε σε ανησυχητικά επίπεδα.

cretalive.gr

One thought on “Κακοκαιρία στην Κρήτη: Καρέ – καρέ ο απεγκλωβισμός 22 ατόμων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook