Kακοκαιρία Ιανός: Πού βρίσκεται ο κυκλώνας – Πώς θα κινηθεί

kακοκαιρία-ιανός-πού-βρίσκεται-ο-κυκλώ-1107842

Το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας «χτύπησε» τη Θεσσαλία , ωστόσο, η δίνη του κυκλώνα σιγά-σιγά αρχίζει και μετατοπίζεται. Η πορεία που έχει πάρει η κακοκαιρία Ιανός την οδηγεί πλέον προς το Αιγαίο. Ο μετεωρολόγος του Open TV, Κλέαρχος Μαρουσάκης, ανέλυσε το πού και πώς θα κινηθεί ο μεσογειακός κυκλώνας αυτός τις επόμενες ώρες.

«Οι καταιγίδες αυτή στιγμή εκτείνονται στα νότια της Πελοποννήσου και στην κεντρική Εύβοια και κινούνται προς τις Κυκλάδες» είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι πλέον μετατοπίζεται στο Αιγαίο και από αύριο θα προχωρήσει προς την Κρήτη, χωρίς όμως τόσο έντονα φαινόμενα.

Για την Αττική είπε ότι θα υπάρξουν κάποιες βροχοπτώσεις, χωρίς όμως να υπάρξουν ζητήματα.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις ανέμους θα συνεχίζουν να επηρεάζουν το νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά, ενώ ανάλογα φαινόμενα θα σημειωθούν στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν στη Θεσσαλία και από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο, την ανατολική Στερεά και τη βόρεια Πελοπόννησο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook