«Κακά νέα»… Μόλις 300.000 εμβόλια θα έρθουν αρχικά στην Ελλάδα είπε ο Πέτσας

κακά-νέα-μόλις-300-000-εμβόλια-θα-έρθουν-1139061

Αισθητά μειωμένος, σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, θα είναι ο αριθμός των δόσεων για τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό που θα λάβει η Ελλάδα ως πρώτο μέρος

Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα έρθουν μόνο 300.000 δόσεις εμβολίου που σημαίνει ότι μέσα στον Ιανουάριο θα εμβολιαστούν μόλις 150.000 άτομα. Μάλιστα ο κ. Πέτσας χαρακτήρισε αυτή την εξέλιξη ως κακό νέο.

«Θα πάρουμε γρηγορότερα το εμβόλιο, γιατί φαίνεται πως θα έρθει γρηγορότερα η έγκριση από τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς, αλλά θα πάρουμε λιγότερα γιατί και όλη η Ευρώπη θα πάρει λιγότερα με αποτέλεσμα και η δική μας κλίμακα κατανομής από τα συμβόλαια προαγοράς να οδηγεί σε μικρότερο αριθμό εμβολίων», είπε ο κ. Πέτσας.

«Για παράδειγμα της Pfizer τα εμβόλια, δεν μιλάω για των άλλων εταιρειών, φαίνεται ότι θα είναι περίπου 40% λιγότερα από αυτά που ήταν στον σχεδιασμό, τουλάχιστον για τον μήνα Ιανουάριο», είπε. Παράλληλα, αναφορικά με τον αριθμό των εμβολίων που θα φτάσουν στην Ελλάδα έκανε λόγο για λίγο περισσότερα από 300.000 δόσεις. Κάτι που σημαίνει πως θα εμβολιαστούν περίπου 150.000 συμπολίτες μας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσέθεσε ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να τηρούμε τα μέτρα και ότι είναι βέβαιο πως οι μάσκες οι αποστάσεις και όλα τα άλλα μέτρα ασφαλείας δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψουν για αρκετούς μήνες μέσα στο 2021.

Ακόμη, ο κ. Πέτσας προανήγγειλε σκληρότερα μέτρα σε περιφερειακές ενότητες όπου τα κρούσματα δεν υποχωρούν, ή παρατηρούνται αναζωπυρώσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά, σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανό να υπάρξει και ολικό lockdown.

One thought on “«Κακά νέα»… Μόλις 300.000 εμβόλια θα έρθουν αρχικά στην Ελλάδα είπε ο Πέτσας

  1. Προς ενημερωση συντοπιτών και Ελλήνων, Υπάρχουν 2 φάρμακα ΟΧΙ εμβόλια, ΔΥΟ ΦΑΡΜΑΚΑ εγκεκριμένα στην Αμερική που σε περίπτωση που κάποιος κολλήσει τον κορωνοιό παίρνε ενα από αυτά και θεραπεύεται χωρίς να χρειαστεί καν να πάει νοσοκομείο ! Ο εξαίρετος ( και δυστυχώς μοναδικός ) πραγματικός δημοσιογράφος παρουσιαστής της εκπομπής ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ στο Κρήτη TV κ. Σαχίνης έφερε στην επιφάνεια και γνωρίζει για όποιον θέλει να μάθει και η απορία είναι γιατί αφήνουν να πεθαίνουν 100 άτομα τη μέρα άδικα επειδή δεν φέρνουν το φάρμακο στην Ελλάδα αλλά σπρώχνουν το εμβόλιο το οποίο δεν πρόκειται ακόμα και αν δουλέψει να αλλάξει την κατάσταση μέχρι του χρόνου το χειμώνα ! Η απάντηση είναι η απίστευτη μίζα δισεκατομμυρίων που βεβαίως θα μοιραστούν οι ….άριστοι που σπρώχνουν το εμβόλιο αντί το φάρμακο αφού το φάρμακο δεν έχει κονομάνε γιατί θα χρειαστούν απλώς καμία 10.000 μόνο. Να προσθέσω εδώ ότι δεν τους ενδιαφέρει τι θα πάθει όποιος το κάνει, για αυτό θα σας βάλουν να υπογράψετε ότι δεν έχουν ευθύ οι ούτε αυτοί ούτε η εταιρεία που το έφτιαξε για οτιδήποτε σας συμβεί από θάνατο, τύφλωση, παράλυση, καρκίνο κλπ όλα αυτά είναι πιθανά αφού το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αλλά περισσότερο δεν έχει εγκριθεί ακόμα από την ΕΕ. Για περισσότερο Κρήτη TV

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook